e-sportbetting och recensioner

Speltips inför FaZe Clan – North 23/4: Tät batalj i Road to Rio

FaZe Clan gäller som stor favorit inför torsdagens möte med North, men den korta tiden för att förbereda kan ha ställt till det inför den 23 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Just nu är det dags att inleda det som blir den första av tre turneringar som ingår i det nya kvalupplägg som man inom CS:GO-världen valt att satsa på som en slags motreaktion till coronasituationen.

I maj månad var det tänkt att man skulle spela årets första stora major, men den är inställd. Därmed återstår det bara en stor major att spela, och för att tiden fram till dess inte ska vara helt förbrukad kör man ett slags kvalspel som en del av turneringarna som nu spelas.

I Europa är det en separat turnering med flest rankingpoäng och störst prissumma i potten, precis som sig bör med tanke på att världseliten kommer från den här delen av världen. FaZe Clan och North är två av lagen som nu finns med i den första av turneringarna, Road to Rio.

Här ska sägas att FaZe Clan gäller som stora favoriter, men vi börjar ana lite ugglor i mossen. Här kan bortalaget North, som är kända för viss taktisk kunnighet, faktiskt skrälla till sig ett bra resultat.
Annons:

FaZe Clan kan bli störda

Road to Rio öppnades redan på onsdagen, men det är först på torsdagen som lagen i Grupp B kliver in i handlingarna. Där hittar vi både FaZe Clan och North. Men som i alla sporter, och i alla turneringar inom CS:GO, finns det viss osäkerhet inför den första matchen. Var står lagen? Hur ska man förhålla sig till varandra? Finns det ringrostighet?

Med tanke på att det här är en turnering som nu spelas online, när man egentligen hade planer på att mer och mer förbereda sig inför en stor LAN-turnering i maj månad, gör också att det kan sättas lite griller i huvudena.

Inför den första matchen är, på grund av lottningen, förberedelsetiden ofta kort. Det kan gynna ett lag som är underdog, eftersom favoriten då inte hinner förbereda sig på bästa sätt. FaZe Clan har också haft tendenser att inte få det att lossna. I grunden har FaZe Clan en uppsättning spelare som borde kunna slåss i toppen, men det händer aldrig. Man kan verkligen fråga sig varför.

North är kända för att ha en taktisk In-Game Leader, och med en sådan kan alltid storverk ske. Nu får man också chansen att välja första kartan, och permabanna den bästa mapen som FaZe Clan har. Det är en stor fördel. Därför tror vi att man lyckas ta minst en karta och göra match av det här.

Över 2,5 kartor spelas till 2,45 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 kartor
Odds: 2,45
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, torsdag 23/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: