Speltips inför FaZe – Ninjas in Pyjamas 13/5: Tungviktsmöte

Det är nu dags för semifinaler på den övre halvan av slutspelsträdet i ESL One Road to Rio. Den 13 maj 2020 möts Ninjas in Pyjamas och FaZe.

  Coolbet har feta odds på CS:GO!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är sannerligen ett speciellt möte som väntar i slutspelet av ESL One Road to Rio på onsdagen, då det är dags för den övre delen av slutspelsträdet att kliva in i slutspelsfasen av turneringen.

Det här har varit en turnering som i två veckor haft ett gruppspel med totalt fyra lag från varje grupp, alltså åtta lag totalt, som gått vidare till slutspelet. Gruppvinnarna möter grupptvåan från den andra gruppen i en rak semifinal på den övre halvan, och vinnarna i det mötet spelar sedan en slags semifinal till den stora finalen. Med andra ord är det två matcher kvar för att nå den stora finalen.

Väl i den stora finalen kommer lagen som slutade trea och fyra i grupperna att kunna ta sig hela vägen fram – och det blir en final mellan vinnaren på den övre delen av slutspelsträdet mot vinnaren på den nedre delen.

Ninjas in Pyjamas är ett av lagen som har imponerat hittills och går vidare som grupptvåa, men FaZe har varit totalt dominanta och vunnit sju av sina sju matcher i gruppspelet. Olofmeister, som har ett förflutet i just Ninjas in Pyjamas, kommer nu att spela mot sitt gamla lag. Det är alltid något speciellt.

Ninjas in Pyjamas får det tufft

CS:GO är väldigt mycket en formfråga, och inte minst i dessa tider när turneringarna spelas online är det viktigt att ha med sig hur lagen presterat på slutet. Detta eftersom de sitter i samma miljö och spelar, snarare än på ett lan med massa andra aspekter och förutsättningar som kan påverka utifrån.

Ninjas in Pyjamas har varit starka och avslutade inte minst gruppspelet med tre imponerande vinster, däribland mot Fnatic och Heretic, men ska också kommas ihåg är ett lag som inte riktigt är på samma nivå som tidigare. Ninjas in Pyjamas lever mycket på sitt namn, och rankingen har sannerligen fallit på slutet.

FaZe däremot är det nya, heta laget inom CS-världen och har inte minst 5-2 i vinster mot Ninjas in Pyjamas tidigare. Nu har man sju raka vinster och tappade totalt tre maps på hela gruppspelet. Det är ingenting annat än imponerande. Nu får man också fördelen av att stå som hemmalag.

FaZe Clan vinner spelas till 1,66 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FaZe Clan vinner
Odds: 1,66
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:30, onsdag 13/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: