e-sportbetting och recensioner

Speltips inför FaZe – TYLOO 26/3: ESL Pro League

ESL Pro League fortsätter i full fart, och på torsdagen spelas en match med en väldigt klar favorit på förhand när FaZe och TYLOO gör upp den 26 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är ingen hemlighet att olofmeister är mångas favorit i CS-världen och inte minst bland den svenska publiken är detta svenska CS-proffs upphöjd till skyarna. Enligt många är han fortsatt världens bästa spelare, och därför är det ju lite sorgligt att han nu lämnat ett helsvenskt lag och sökt sig vidare.

Men samtidigt är det synnerligen intressant att ha koll på vad som ska ske med olofmeister. Så här långt har han och det nya laget FaZe imponerat stort, och på kort tid har man etablerat sig som ett av världens bästa lag.

Det som kännetecknar laget är att man plockat in de bästa spelarna från varje land – och laget består alltså av en norrman, en brasse, en svensk, en österrikare och en bosnier. Det kan man inte kalla någonting annat än ett ordentligt hopkok.

Hur som helst gäller man som enorma favoriter inför torsdagens möte med TYLOO – ett lag från Kina – denna vecka. Här kan vi inte tänka oss något annat än en klar vinst.
Annons:

FaZe är för bra

Det finns många kartor (maps) som är helt dominanta för FaZe, där man bland annat är helt oslagbara på Nuke. Så här långt dessa tre månader, man brukar nämligen isolera statistik inom CS:GO till de senaste tre månaderna, har man inte förlorat en enda runda på den mapen.

Dust2 och Overpass är kartorna som TYLOO bör sikta in sig på, eftersom det är kartor som FaZe har lite svårare för och det är dessutom maps som TYLOO har bättre statistik på för egen del.

Men på det hela taget ska det inte kunna bli spännande här. TYLOO är rankade 23 i världen och är ett dominant lag i Kina, men när man ger sig in i Europa och möter de bättre lagen har man inte samma stuns. FaZe däremot har en uppåtgående trend och har inte spelat en match på över en månad, så nu är man redo att gå för fullt.

FaZe att vinna 2-0 spels till 1,33 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FaZe 2-0
Odds: 1,33
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 14:25, torsdag 26/3
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: