9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips inför FC Ruh Brest – FC BGU Minsk 27/3: Målspel hämtas

Den vitryska ligan är framme vid sin andra spelhelg för säsongen och inför den andra omgången har vi ett bra speltips inför Ruh Brest mot RGU Minsk den 27 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland öser på med intressanta matcher och tar ingen rast, ingen ro i dessa tunga coronatider. För oss som älskar fotboll, och som helst fokuserar på sådan som spelas i Europa, är det såklart en stor fördel att kunna sätta tänderna i de här matcherna med omedelbar verkan.

Förra veckan öppnades den vitryska ligasäsongen och vi fick se ett gäng intressanta matcher. Efter det inplanerade landslagsuppehållet under helgen och början på den här veckan är det nu dags för ännu en omgång i Vitryssland. Rättare sagt den andra för säsongen.

När vi befinner oss i ett så tidigt skede av säsongen ska man såklart akta sig för att dra för stora växlar av saker, men låt oss åtminstone konstatera att FC BGU Minsk var ett av lagen som imponerade allra mest under den första spelveckan.

FC BGU Minsk vann hemma mot det regerande mästarlaget FC Bate Borisov med klara 3-1, i en match där hemmalaget faktiskt var spelförande under stora stunder. Om det beror på att det är tidigt på säsongen, eller om FC BGU Minsk faktiskt har någonting stort på gång, låter vi vara osagt. Vad vi däremot kan räkna med är att FC BGU Minsk fortsatt har god form, och att man bevisligen prickat rätt i sina förberedelser i det lite mer kortsiktiga perspektivet.
Annons:

FC BGU Minsk öser på här

Men vad gäller då för FC BGU Minsk inför den andra omgången? Jo, nu spelar man på bortaplan och kommer återigen att ställas mot ett på pappret väldigt tufft motstånd.

FC Ruh Brest kommer i för sig in i den här säsongen som nykomlingar, men man har samtidigt någonting bra på gång. Det finns ett fundament här som gör att FC Ruh Brest känns som en bättre nykomling än gemene lag.

Det fanns sådana tendenser redan i den första omgången då FC Ruh Brest faktiskt vann med 0-1 borta mot Dinamo Minsk. Nu är det ett annat huvudstadslag som står för motståndet, och ett väsentligt bättre sådant, men att man vinner en bortapremiär på det sättet är imponerande.

Här ser vi framför oss hur bortalaget kommer att gå på knock, med ett hemmalag som faktiskt kan hota också. FC Ruh Brest lär prova på ett lite mer offensivt tänk när man nu gör sin första hemmamatch för ligasäsongen.

Över 2,5 mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, fredag 27/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: