standard fotboll

Speltips inför FC Slutsk – Energetik BGU Minsk 8/5: Enkel vinst

Energetik BGU Minsk må ha öppnat säsongen starkt, men har tappat konceptet och gäller som klar underdog den 8 maj 2020 när man möter FC Slutsk.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är faktiskt ganska höga förväntningar som vi har inför fredagens första match i den vitryska fotbollen, mellan serieledande FC Slutsk och det lag som öppnade säsongen allra bäst, Energetik BGU Minsk.

Energetik BGU Minsk gick som tåget och vann alla sina inledande matcher, men tappade sedan sitt koncept och har därefter radat upp förlust efter förlust. Nu är huvudstadslaget snarare ett mittenlag – och det finns inte mycket som pekar på att man kommer att blanda sig i toppstriden igen. Det är helt enkelt inte ett fullt så bra lag.

Nu vann Energetik BGU Minsk visserligen senast, med 1-0 mot Wigwam. Det var en välbehövlig vinst, men den ger oss ingen anledning att omvärdera vår generella åsikt om vad Energetik BGU Minsk är för lag och vad man kan förvänta sig av dem.

Kom också ihåg att under förra säsongen gjorde Energetik BGU Minsk inget mål mot just FC Slutsk, utan spelade 0-0 på bortaplan och förlorade med 1-0 på hemmaplan. Det är alltså inte heller så att Energetik BGU Minsk har någonting att bygga vidare på.
Annons:

FC Slutsk är hetare

Nu står FC Slutsk på fem raka matcher utan vinst, varav man har vunnit fyra av dessa. Det har gjort att den lite skakiga starten har följts upp med starka resultat, och en poängskörd som gör att man nu sitter bättre till i ligatoppen.

Efter totalt sju spelade omgångar har man tagit ett slags grepp om serieledningen och har två poäng ner till närmast jagande lag. Med 14 gjorda mål framåt är man också det lag som har gjort allra flest mål hittills, att jämföra med Energetik BGU Minsk som är det lag på övre halvan som har gjort allra färst mål. Det är ingen slump såklart.

Här tycker vi att formen talar för hemmalaget, och kan tänka oss att man vinner utan att släppa in mål. Det känns i alla fall som att man bör vara favoriter.

FC Slutsk vinner spelas till 2,20 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: FC Slutsk vinner
Odds: 2,20
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 16:00, fredag 8/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: