e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Fnatic – forZe 23/3: ESL Pro League

Fnatic är ett av två lag från Sverige i den absoluta världstoppen av CS:GO och på måndagen den 23 mars 2020 möter man ryska forZe i ESL PRO League.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går ingen nöd på den som är ute efter att hitta bra speltips mitt i den coronakris som nu präglar världen, och som sätter stora spår i bettingvärlden som parallellt verkar med all sport som finns där ute.

Men esporten ger minsann inte upp och tack minsann så har man hållit liv vid ESL Pro League, som är en onlineturnering för CS:GO-lag i världsklass. Det är det bästa sättet att stimulera både tävlings- och bettingnerven i dessa tider.

Såklart går det att följa matcherna på Twitch, och den som gillar att vara patriotisk i dessa sammanhang kan antingen följa Ninjas in Pyjamas eller Fnatic. Det är två svensklag som båda tillhör världseliten som den ser ut i dag.

Hur som helst möter Fnatic nu det ryska laget forZe och gäller som enorm favoriter, ett favoritskap som i våra ögon hamnat lite väl snett.
Annons:

En tätare match väntar

Fnatic öppnade upp den elfte säsongen av ESL Pro League på ett direkt svagt sätt och förlorade mot det tyska laget BIG, som man vanligtvis ska slå. Det gjorde att man hamnade lite på efterkälken.

Därefter har svenskarna tagit två raka vinster, men formen är en bit ifrån att vara maxad. Det har skett vissa förändringar i laguppställningen, och troligen har det satt vissa spår på lagets sätt att spela.

Hur som helst möter man nu forZe, ett lag som enligt spelbolagen ska vara klart sämre än Fnatic, men som också har två vinster en förlust hittills. Det är ett helryskt lag vi har att göra med, och deras styrka är att man är jämnbra på egentligen alla kartor (maps). Det gör att man alltid är svårslagna och alltid bjuder upp till dans.

forZe +1,5 (att vinna minst en map/karta) spelas därför till 1,76 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  forZe +1,5 maps
Odds:  1,76
Bolag: Coolbet
Spelstopp:  14:25, måndag 23/3
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: