e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Fnatic – Heretics 29/4: Bra skrälläge

Fnatic är världsettan som gäller som stor favorit mot uppstickarna Heretics, som vi tror kan skrälla lite onsdagen den 29 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fortfarande full fart som gäller i den heta turneringen Road to Rio som just nu spelas online, där hela världseliten finns med. Europa och alla lag från den här delen av världen har som vanligt sin egen turneringen, och där kan man konstatera att det blandas och ges en del.

Det är klart att det här är en lite speciell säsong för många av lagen, med tanke på att majorn i DreamHack är inställd och inte kommer att spelas IRL enligt planerna. En missräkning för många lag, och såklart för många spelare.

Det i sig bidrar nog till en något försämrad motivation, och prestationerna kan dala. Men ESL och Valve som rattar hela det här maskineriet har gjort sitt för att det inte ska dö helt redan nu, utan att det ska finnas saker att spela om.

I höst spelas årets enda major, förhoppningsvis, och de tre huvudturneringar som finns innan dess kommer att fungera som ett slags specialkval. Dessutom ligger det feta prispengar i potten, så spelarna bör helt enkelt höja sig.
Annons:

Fnatic är illa ute – men vinner ändå

Fnatic har haft en lite märklig period på slutet, där man snubblat sig fram i en hel del turneringar och matcher, men ändå klättrat på världsrankingen. I skrivande stund är man åter etta i världen och har nu svindlande 221 veckor som topp 30 i världen. Det säger en hel del.

Över fyra år har svensklaget alltså varit en av konstatera i CS:GO-toppen och egentligen ingenting pekar på att man ska tappa sin status. Resultaten på slutet har varit bra, men det har också varit lite kämpigt i enstaka matcher. Som i tisdagens möte med Team Dignitas, som man var enorma favoriter mot. Där var samtliga maps extremt täta.

Nu möter man ett Heretics som för första gången är uppe på topp 30 i världen, och som bara går från klarhet till klarhet. I sina senaste matcher i ESL One Road to Rio har man vunnit två raka, mot ENCE och mot Team Dignitas. Det tyder på att det här inte är ett lag att bara köra över.

Fnatic har fördelen av att få välja ordning på maps, men vi har ändå en känsla av att man kan behöva släppa en karta här?

Över 2,5 kartor spelas till 2,50 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 maps
Odds: 2,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, onsdag 29/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: