e-sportbetting och recensioner

Speltips inför G2 Esports – c0ntact Gaming 7/5: Klasskillnad

Det har inte varit en bra vecka för c0ntact Gaming, som förlorat fem raka matcher och satt sig ordentligt i skiten inför mötet med G2 Esports den 7 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

ESL One Road to Rio är den turnering som just nu gäller inom CS-världen och det här är en regionalt uppdelad onlinebaserad turnering som fungerar som både ett kvalspel, men också ett viktigt sätt att spela in prispengar och vinna en turnering i sig.

För det finns viss prestige i potten, det ska man inte sticka under stolen med. Konstigt vore annars när världseliten samlats och spelar samma turnering. Det är också så att det i Europa finns en extra rivalitet, eftersom många av lagen varit med tidigare och är mer eller mindre klassiska. Dessutom finns merparten av världens bra lag i just Europa.

Lägg till 33 000 dollar till det vinnande laget i rena prispengar och man förstår att det finns all anledning att ta den här turneringen på allvar.

Ett lag som har haft lite svårt med den biten är c0ntact Gaming, som i för sig inte har visat dålig motivation eller liknande, men som har haft otroligt svårt att hävda sig. Just nu står man på noll vinster – på fem spelade matcher. Det är ett svindlande svagt facit för ett c0ntact Gaming som nu möter ett av de svårare lagen.
Annons:

c0ntact Gaming förlorar igen

Spelbolagen är inne på spåret att c0ntact Gaming kommer att förlora ännu en match här, och det är svårt att inte tycka det är en rimlig värdering när det är G2 Esports som står på den andra sidan.

Märk väl att G2 Esports dessutom har fördelen av att stå som hemmalag, vilket innebär att man sätter ordningen på vilka maps som ska spelas. Det finns inte heller ett självklart kartval att permabanna för bortalaget – vilket gör att deras lilla fördel av att vara bortalag inte heller spelar så stor roll.

G2 Esports har totalt tre vinster på fem omgångar och ser ut att gå till slutspel, men att sätta spiken i kistan mot c0ntact Gaming hade varit precis vad man behöver. En förlust har man då rakt inte råd med – det är en sak som är säker.

G2 Esports -1,5 spelas till 1,55 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: G2 Esports -1,5
Odds: 1,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, torsdag 7/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: