e-sportbetting och recensioner

Speltips inför G2 Esports – OG 31/3: ESL Pro League

ESL Pro League fortsätter i en rasande fart och på tisdagskvällen är det dags för mötet mellan G2 Esports och OG den 31 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Redan förra veckan var det dags för den elfte säsongen av ESL Pro League att inledas på allvar, och vi fick njuta av inte mindre än två svenska lag som gjorde sitt för att visa framfötterna.

Men den här veckan fortsätter turneringen med en inte lika sexig grupp, där storlagen inte finns med i samma utsträckning. Med det sagt ska vi nu sätta tänderna i mötet mellan G2 Esports och OG i ESL Pro League.

Enligt spelbolagen är det G2 Esports som är given favorit här, och det går inte att säga emot den värderingen. Det är ett på det hela taget bättre lag – som har finare form med ett par riktigt fina skalper på slutet.

G2 Esports har bland annat en vinst mot svensklaget Fnatic på meritlistan sista tiden, och sista tre månaderna har man varit helt odödliga på Inferno. Fyra gånger har man spelat den – och ändå vunnit samtliga rundor. Starkt.
Annons:

Rakt spel hämtas

OG då? Jo, man har med sig två vinster på slutet och den senaste förlusten var mot GODSENT. Men det har inte varit det allra hetaste motståndet heller – så vår känsla är snarare att man står inför lite av en överraskning här. Det är allmänt känt att det kan vara tufft att växla upp i nivå på motståndet.

Det här blir åttonde gången som lagen gör upp, och så här långt har G2 Esports vunnit fem matcher och förlorat två mot OG. Det är inte heller det en slump.

I februari månad spelade man mot varandra två gånger, och G2 Esports gick segrande ur striden vid båda tillfällena. Totalt 4-1 i maps har vi med oss från dessa båda möten. Det tycker vi pekar på att laget ska vinna här också.

G2 Esports att vinna spelas därför till 1,40 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: G2 Esports vinner
Odds: 1,40
Bolag: Unibet
Spelstopp: 14:25, tisdag 31/3
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: