Speltips inför GODSENT – G2 Esports 23/4: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 23 April 2020

Det bör vara klasskillnad i torsdagens möte mellan GODSENT och G2 Esports, en match som spelas på kvällen den 23 april 2020 i Road to Rio.

  Spela vårt speltips hos ComeOn!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte helt enkelt att hänga med i alla svängar som nu sker i esportsvärlden, där CS:GO har blivit den stora grenen för många att spela, men också titta på. Det är heta matcher, som nu utkämpas uteslutande online.

Det är viktigt att ha med sig att det är en stor skillnad mellan att spela på LAN, där det ofta finns publik och det rent av går att läsa ljuden från publiken som tittar på matchen, mot att spela hemma på kammaren. Exakt vilka lag som gynnas av det här låter vi vara osagt, men de rutinerade, stora lagen har ofta en större vana vid LAN.

Hur som helst har man ställt in årets första major, alltså den största av turneringar, varpå året snarare ska fokuseras på att samla ihop rankingpoäng för olika lag inför höstens enda major. Det blir ett slags Road to Rio, ett kvalspel som också fungerar som turneringar. Tre stycken till antalet, för att vara precis.

I detta speltips fokuserar vi på mötet mellan GODSENT och G2 Esports, som i våra ögon är ett väsentligt bättre lag. Det ska bli vinst här, så är det bara.
Annons:

G2 Esports med enda nackdelen

Visst, G2 Esports har en liten nackdel i att man inte får inleda med att välja karta, men man får däremot permabanna en bana direkt om man vill. Det kommer man möjligen att utnyttja. Det är i stort sett det enda vi kan se som talar mot G2 Esports, att man inte står som hemmalag här.

G2 Esports har visat ganska fin form på slutet och gick bra i den tidigare turneringen ESL Pro League, och såg vassa ut i Flashpoint. Det gör att man måste ha viss tillförsikt på laget inför den här turneringen.

GODSENT kommer i för sig från en stark vinnande streak och har radat upp vinster på slutet, men motståndet har inte varit det bästa. Det måste man vara ärlig med. G2 Esports har i för sig aldrig spelat mot GODSENT på den här nivån, men ska vara ett bättre lag.

G2 Esports -1,5 spelas till 1,99 gånger såsen hos ComeOn.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 200 % upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: G2 Esports -1,5
Odds: 1,99
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:30, torsdag 23/4
TV: 
Stream:  Twitch

 
Annons:


Annons:


Annons:

Annons: