Speltips inför GODSENT – Team Dignitas 30/4: Avgörandet i Elisa Invitational?

Blast Spring Spring 2020 Europe Showdown är målbilden, men kvalturneringen heter Elisa Invitational. GODSENT eller Team Dignitas den 30 april 2020?

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minst sagt speciella tider i sportvärlden och esporten med CS:GO i spetsen, åtminstone utifrån vårt perspektiv, vilket innebär att man gör sitt för att kunna hålla turneringar i lite annat skick än vanligt.

Ett exempel är den alltid heta turneringen Blast Premier Spring Series 2020 som var tänkt att spelas på LAN och ha en fin prispott. Men nu har man valt att flytta hela turneringen online, och det innebär också att man styr om så att det är mer regionala serier som gäller.

Europa blir som vanligt huvudattraktionen eftersom merparten av världselitens bästa lag finns samlade här, och det gör också att vi på fina tider kan se bra CS:GO med bland annat svenska lag.

Ett sådant lag är Team Dignitas som nu kliver in i kvalturneringen Elisa Invitational, med förhoppning om att gå till final och därigenom ta sig till Blast Premier Spring Series 2020. Det är nämligen två lag, ettan och tvåan i den här turneringen, som får en plats i den turneringen.
Annons:

En tät match väntar

En sak som gör den här turneringen oerhört spännande är att hela det initiala gruppspelet kommer att spelas på en dag, och först ut är Grupp A där alla möter alla. Det är fyra lag, varpå det ska spelas totalt sex matcher inom loppet av några timmar.

Dagen efter är det dags för nästa grupp, och även om det är svårt med speltips inför en sådan dag när det spelas flera matcher, kan vi konstatera att den sista omgången kommer att bli helt avgörande.

Med största sannolikhet gäller matchen mellan GODSENT och Team Dignitas en plats för att gå vidare från gruppen, och det kommer inget av lagen vilja släppa. Men här har vi en känsla va att svensklaget är hetare, inte minst efter den tunga vinsten mot Fnatic nu senast i ESL One Road to Rio tidigare i veckan.

Därför spelar vi Team Dignitas att vinna till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Team Dignitas vinner
Odds: 1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, torsdag 30/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: