e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Heretics – Ninjas in Pyjamas 5/5: Klar favorit

ESL One Road to Rio fortsätter den här veckan, och vi har hittat ett fint speltips inför matchen mellan Heretics och Ninjas in Pyjamas.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är minsann inga dåliga lag som har samlat – nåja, loggat in är kanske rätt ord – för att spela ESL One Road to Rio sista veckan. Förra veckan spelades de fyra första omgångarna, och nu är det dags för ESL One Road to Rio att gå in på sin avgörande andra vecka i gruppspelet.

Det här är ett ganska långt upplägg med två grupper – där alla ska möta alla innan det är dags för slutspel. Med andra ord kommer ESL One Road to Rio fortsätta hela vägen in på nästa vecka innan det är dags att kora en klar vinnare.

I potten ligger 33 000 dollar till det vinnande laget – och framför allt massor av rankingpoäng som kommer att användas inför årets enda major senare i höst. Det är nog framför allt det som lockar lagen att ta det här på allvar.

Ett lag som sannerligen tagit det på allvar hittills är Heretics, som egentligen inte bör kunna hävda sig så bra på den här nivån. Men man har tre vinster på fem omgångar, och kan nu skrälla ordentligt mot Ninjas in Pyjamas i veckans första möte.
Annons:

Klasskillnad trots allt

Men trots att ESL One Road to Rio kanske inte är den turnering som lagen hade hoppats på att spela nu har vi svårt att se att franska Heretics ska kunna slå sina motståndare på motivation hela vägen.

Det här är ett lag som är rankade 30 i världen och som bara varit på den här peaken under en hel vecka hittills. Det är ett ungt lag – både i termer av spelarnas snittålder och när organisationen startade – något som brukar bli ett problem senare.

Ninjas in Pyjamas å sin sida har fyra raka vinster och ser ut att ha toppat formen på ett imponerande sätt nu. Det vi tänker oss här är att laget kör vidare – och fortsätter på det inslagna spåret.

2-1 i inbördes möten har vi till NiP sedan tidigare och nu litar vi på att man gör vad man behöver för att vinna här också.

Ninjas in Pyjamas att vinna spelas till 1,52 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Ninjas in Pyjamas vinner
Odds: 1,52
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 22:00, tisdag 5/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: