Speltips inför Heretics – Team Dignitas 23/4: Helt jämnt enligt oddsen

Det svenska laget Team Dignitas försöker spotta upp sig på världstoppen, och möter nu Heretics i ett på förhand jämnt möte i Road to Rio den 23 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om de senaste månaderna för Team Dignitas, men det har verkligen inte varit någonting att hänga i granen. Det här är det så kallat tredje svensklaget, som har en bra bit upp till Fnatic och Ninjas in Pyjamas i rykte, klass och prestationer.

Faktum är att Team Dignitas var riktigt svaga under turneringen Flashpoint, men då fick man också spela utan en av sina bästa spelare i form av Hallzerk. När han är tillbaka är Team Dignitas ett väsentligt bättre lag.

Tänk också på att Team Dignitas i grunden har ett par spelare som kan explodera när man hittat sina roller ännu bättre. GeT_RiGhT och f0rest tillhörde världseliten under lång tid, och har det i sig att komma tillbaka till den nivån. Friberg är också en spelare som varit på den nivån länge.

För många som har följt CS:GO länge är Team Dignitas ett lag som ligger nära till hjärtat, just för sin line-up som sticker ut. Just nu är man så lågt rankade som 44 i världen, men det måste man säga är en missvisande ranking.
Annons:

Team Dignitas kan vinna

Spelbolagen ser det här som ett väldigt jämnt möte, och här tror vi att hemmaplansfördelen kan vara avgörande. Det spelar egentligen ingen superroll i vissa matcher, men det är bortalaget som har chansen att välja första kartan och sedan också välja att permabanna en map.

Det lag som står till vänster, i det här fallet Team Dignitas, får dock välja ordning på mapsen och det kan vara nog så viktigt. Speciellt för den som tänker spela på ett rent 2-0-spel i maps kan det vara värt att ha med sig.

Hur som helst är Heretics inte ett lag som ska tillhöra den yttersta världseliten, medan Team Dignitas har kapaciteten att göra det över tid. När man når sin form igen. Det förändrade kvalspelet kan mycket väl vara till deras fördel, eftersom det nu gör att man behöver prestera över tid.

Team Dignitas att vinna spelas till 1,87 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Team Dignitas vinner
Odds:  1,87
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, torsdag 23/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: