20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips inför HK Malmö – Eskilstuna Guif 24/2: Målspelet är givet

Eskilstuna Guif är stor och klar underdog inför matchen mot HK Malmö i Handbollsligan. Vi rekar med odds, stream och speltips den 24 februari 2020.

Annons:

Det är sådana tider där det kommer klämdagar helt utan matcher i varken Hockeyallsvenskan, SHL eller andra ligor som kan vara intressant ur ett spelperspektiv. Men en sak man kan räkna med är att det fortsatt spelas många matcher i handbollens värld. Där har vi nu hittat ett intressant speltips inför omgången i Handbollsligan.

HK Malmö är som många säkert känner till lite av säsongens utropstecken och ligger just nu bara en poäng från serieledningen. Allra längst upp är Alingsås HK, och föga förvånande är det IFK Kristianstad som jagar bakom HK Malmö i tabellen.

Men det som imponerar med HK Malmö är deras otroliga offensiv där man har med sig +102 i målskillnad efter 26 spelade omgångar. I praktiken ger det ett snitt på cirka +4 mål per match. Det säger sig själv att HK Malmö är svåra att slå då.

Det är också denna otroligt offensiva inställning som vi har som grund inför det speltips som vi lagt på den här matchen. Det finns nämligen få lag som kan stå emot BK Malmö när man spelar hemma i Baltiska Hallen i Malmö.
Annons:

Ett överspel i Handbollsligan

HK Malmö har varit ett topplag under hela säsongen, och det är ingen hemlighet att det här är en klubb som törstar efter att vinna sitt första SM-guld. Efter sammanslagning bildades klubben så sent som 2007, men har alltså på 13 år hunnit bli en riktig maktfaktor inom svensk handboll. Precis som inom många andra sporter har Malmö som stad visat sig gynnsam för att tävla på nationell nivå.

Eskilstuna Guif då? Även den som inte har stenkoll på handboll vet förmodligen att det här är ett klassiskt lag, men dessvärre har man haft en tyngre säsong nu. Visserligen slog man Önnered HK hemma förra veckan, men i övrigt har Eskilstuna Guif haft det tungt på slutet och har faktiskt bara en vinst under 2020.

Det man kan notera är att man gör en del mål, men att man släpper in många och enkla mål. Att då möta HK Malmö på bortaplan är som dömt att misslyckas – åtminstone för den som önskar hålla nere siffrorna.

Äver 53,5 mål kommer att spelas till 1,80 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 53,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, måndag 24/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: