18 november 2018 Ungern Finland Speltips

Speltips inför Island – Ungern 15/1: Tätt värre i handbolls-EM

Ungern har allting i egna händer inför avslutningen mot Island i EM-gruppspelet. Kan det bli en ny vinst och en ny stark insats?

Annons:

Om du älskar handboll har du förmodligen inte haft en lugn stund sista dagarna, med tanke på hur intensivt det har varit i stundande Europamästerskap. Det faktum att delar av gruppspelet spelas på svensk mark gör också att det hela känns mer närvarande än vad det annars hade gjort.

Därtill är det såklart ingen nackdel att det spelas väldigt många intensiva matcher med stort underhållningsvärde – och att flera giganter ser ut att falla tidigt. Redan efter två spelade matcher var Frankrike exempelvis utslagna ur turneringen. Chockerande nog.

Ett lag som däremot går bra är Island, som satte tonen direkt i premiären när man slog Danmark med uddamålet. Det gav en ordentligt skjuts in i den andra matchen då man fullkomligt körde över Ryssland med elva bollar.

Det här gör att islänningarna redan är klara för nästa fas i turneringen – vilket blir ett andra gruppspel – men att man nu behöver ta minst en poäng för att inte tappa gruppvinsten. Vi kan väl räkna med att man helst vinner för att därigenom få med sig poäng in i nästa fas av turneringen också.

Annons:

Ungern är svårslagna

I den sista omgången väntar Ungern, som chockade många genom att plocka poäng mot Danmark i förra omgången. Det gör att laget nu har allting i egna händer och kan säkra en plats i nästa fas med en vinst mot Island. Det ska inte vara någon omöjlighet.

Senast lagen möttes var 2017 och då vann Ungern faktiskt med tre bollar. Faktum är att man har tre raka möten mot Island utan förlust. Den senaste förlusten mot islänningarna kom så sent som 2012. Det säger en del. Men långtifrån allt såklart.

Så Ungern? Vad säger vi? Jo, en pinne mot Danmark och uddamålvinst mot ett svagt Ryssland. Det är aldrig ett lag som spelar intensiva, målrika matcher. Det är inte en sådan handboll man vill spela. Det är inte en sådan handboll man är bra på.

Däremot blir det alltid tätt och det tror vi här också. Inledningsvis kommer man att knäppa till hela matchen. Ungern +1,5 spelas till 1,76 gånger krämen hos Unibet. Då är det bara första halvlek vi fokuserar på.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ungern +1,5 första halvlek
Odds:  1,76
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:15, onsdag 15/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: