20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips inför Kroatien – Spanien 26/1: Tydlig final i handbolls-EM

Handbolls-EM är framme vid sin final, som spelas söndagen den 26 januari 2020 på plats i Tele 2 Arena. Det är Kroatien som tar sig an Spanien.

Annons:

Handbolls-EM är framme vid sin sista föreställning och det är såklart finalen som då dukas upp. Här har man från arrangörshåll gjort det lite modiga valet att lägga finalen isolerad på en egen speldag, någonting som kan tyckas lite märkligt med facit i hand. Då hade man förmodligen förhoppningar om minst ett nordiskt lag i final för att kunna följa Tele 2 Arena.

Men nu är det som det är – och i ett rent sportsligt perspektiv finns det ingenting att anmärka på den match som vi nu kommer att få se. Kroatien och Spanien är lagen som har imponerat mest rakt igenom hela turneringen, även om Norge i stunder har känts lika heta.

Men i semifinalen mot Kroatien räckte man helt enkelt inte till och tendenserna från matchen mot Sverige gick att se igen. Mot det svenska landslaget kvittade det att Norge inte kom upp i nivå – detta då Sverige och ett par av nyckelspelarna var direkt undermåliga i stort sett rakt igenom turneringen. Mot Kroatien blev det svårare.

Spanien å sin sida slog ut Slovenien i sin semifinal och det gör att vi har det som vi anser vara turneringens två bästa lag i finalen. Rättvist. Helt klart.
Annons:

En jämn match igen

Men såklart är det här också två lag som stötte på varandra redan i gruppspelet och som nu tagit sig till den här finalen genom att ha dominerat i samma grupp tidigare. Faktum är att man också spelade lika mot varandra – 22-22 slutade matchen – i gruppspelet. Det säger en hel del om hur jämnt det är mellan lagen.

Att det också blev 22-22 säger också en del om lagen. Det är två otroligt disciplinerade lag, som ogärna ger någonting gratis till sina motståndare. Vi kan väl räkna med att just den delen av spelet inte blir mindre tydlig när det nu ska avgöras?

Här har vi stora förväntningar på matchen och underhållningsvärdet lär vara otroligt. Kroatien är med sitt fysiska spel alltid roliga att kolla på – och vi är glada att vi slipper hålla i visselpipan under finalen.

Under 51,5 mål spelas hur som helst till 1,79 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 51,5 mål
Odds: 1,79
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:30, söndag 26/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: