20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips inför Kroatien – Tyskland 18/1: Gigantmöte i handbollen

Tyskland gäller som spelbolagens underdog inför matchen mot Kroatien i handbolls-EM. Vi rekar med speltips inför mötet den 18 januari 2020.

Annons:

Handbolls-EM har varit allt annat än en besvikelse så här långt, med idel intressanta matcher och ett spel som lockat publiken till arenorna. Nu är vi framme vid mellanrundan och när matcherna blir mer skarpa är det klart att spänningen stiger ytterligare.

Tyskland är ett av lagen som sin vana trogen gäller som en av favoriterna, men då ska också sägas att man haft ett par lite sämre år på slutet. Nu möter man Kroatien på lördagen och efter att ha tappat poäng mot Spanien i gruppen behöver man ta igen en vinst på lagen i topp av gruppen. En vinst mot Kroatien blir nästan ett måste.

Det här är ett Kroatien som Tyskland brukar göra fina resultat mot. Nu har man alltså fyra (!) raka vinster mot Kroatien och den senaste förlusten kom så tidigt som 2015. Då var det en placeringsmatch i VM vi talar om.

Kroatien har fyra raka vinster så här långt i mästerskapet, men står nu inför det vi tror blir den svåraste motståndaren hittills. Det återstår att se hur beredskapen är när motståndet blir tuffare.

Annons:

Tyskland ska inte underskattas

Inför den här matchen har samtliga spelbolag valt att ta Kroatiens parti och det kan vi tycka är aningen märkligt. Det må vara en gyllene generation kroatiska spelare som spelar det här Europamästerskapet, men det är inte så att man på något sätt är överlägsna allt motstånd.

Visst, man har gjort det bra och har hittills fyra raka vinster i handbolls-EM. Men på det hela taget har man haft en enkel grupp och egentligen bara fått ställas på prov en gång. Då blev det klar vinst mot Serbien. Att man slog ett formstarkt Österrike räknade vi med – precis som vi påstod i vårt speltips.

Nu möter laget Tyskland, ett lag som efter en kass start har fått fart på sitt spel igen. Det är åtminstone bedömningen vi gör efter matchen mot Vitryssland. Nu måste man vinna den här matchen för att hålla chansen om slutspel vid liv på allvar. Det blir åtminstone mycket svårare annars.

Tyskland att vinna kan spelas till 2,45 gånger krämen hos Unibet. Det tycker vi är överraskande högt och därför tar vi underdogens parti här. Det blir mest troligt en oerhört jämn historia.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tyskland vinner
Odds:  2,45
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, lördag 18/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: