Speltips inför Let’s Dance 2020: Anders ”Taco” Svensson i storform

Anders Svensson, fotbollslegendaren med 148 landskamper för det svenska landslaget, dominerar just nu i Let’s Dance 2020. Här är vårt speltips.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I dessa tider gäller det att vara kreativ vad gäller speltipsen och om vi håller inom tv-världen kommer vi snabbt att kunna hitta många intressanta odds. Let’s Dance 2020 avgörs visserligen utan publik, men helt ärligt kan det vara en fördel för ett par av deltagarna.

För faktum är att en viss fotbollslegendar vid namn Anders Svensson, som alltså är den herrspelare med flest svenska landskamper (148 stycken till antalet), är med i tävlingen. Och baserat på första veckans program är han inte den allra mest bekväma vad gäller att dansa inför publik.

Nu får han i för sig dansa inför sisådär en miljon tv-tittare, men det är nog lite svårare att ta in. Att han slipper massa tjoande, tjimmande personer i publiken är nog en fördel för honom. Om vi ska spekulera helt fritt.

Och om vi ska vara helt ärliga imponerade Anders Svensson i den första veckans program. Han dansar tillsammans med Maria Zimmerman, en rutinerad räv i sammanhang. Paret körde en samba första veckan, och visst ser det ut som att Anders Svensson har koll på höfterna såväl som bollen.
Annons:

Anders Svensson blir giftig

Faktum är att vi håller Anders Svensson som en liten outsider till att gå hela vägen – och om det är ett speltips som lockar dig finns det att spela till hela 14,00 gånger pengarna hos Unibet, Casumo och en rad andra spelbolag. Håll utkik och registrera dig via våra länkar här på sajten för bästa välkomstbonusar.

Men faktum är att vårt speltips kommer att fokusera på ett lite mer specifikt sätt. Det blir en duell med Bathina Philipson. 16,00 gånger pengarna är oddset på att hon går hela vägen och vinner rasket – men det har vi mycket svårt att se. Bathina Philipson är förmodligen mer okänd, åtminstone till sin person, och har inte samma stöd ute i stugorna som Anders Svensson.

Vidare skrämde Bathina Philipson inte direkt i det första programmet – om vi nu ska ge oss in i dansbedömarsvängen alldeles för mycket. Anders Svensson däremot – han visade fin potential och lär växa in i tävlingen.

Därför spelar vi Anders Svensson att gå längre än Bathina Philipson till 1,40 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Anders Svensson går längre än Bathina Philipson
Odds: 1,40
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:59, fredag 27/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: