e-sportbetting och recensioner

Speltips inför MAD Lions – Made in Brazil (MIBR) 14/4: Flashpoint

Det är Flashpoint som gäller för tisdagens hetaste match i CS:GO-världen mellan danska MAD Lions och brasilianska Made in Brazil den 14 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som bekant har CS:GO sedan starten och en viss heatoNs dagar varit ett spel som verkligen domineras av svenska spelare och lag, men som nu på senare år blivit lite mer av ett globalt spel vad gäller världseliten.

Det är inte ens så att Sverige är solklar etta i Norden längre, utan från Danmark finns det flera heta lag. I världstoppen hittar vi både Astralis, rankade tvåa i världen, och såklart MAD Lions som är elva placeringar bakom. Imponerande.

Det finns en pågående trend med att fler och fler lag är blandlag, och att det därmed finns spelare från flera nationer i lagen. Det finns också rent mixade lag, som exempelvis FaZe clan som har blandat spelare från totalt fem olika länder till en härlig mix.

Men just i detta finns det fortfarande lag som håller sig helt nationella – som MAD Lions från Danmark och MIRB från Brasilien. Det kan faktiskt addera någonting extra inför matcherna, och inte minst är det en kommunikativ fördel för dessa lag.
Annons:

En tät historia

Eftersom det är MAD Lions som står först är det också detta lag som får välja den första kartan, och Nuke är såklart deras val. Där håller man absoluta världsklass. Men med stor sannolikhet innebär det här också att Made in Brazil kommer att permabanna mapen, varpå man inte kan välja den. Dessutom är det Made in Brazil som kommer att välja första mapen.

Det i sig gör att övertaget inte är fullt så stort, och att matchen direkt blir mer öppen. Om det är någon svaghet som MAD Lions har är det kanske att man är lite väl endimensionella och att man inte nåra samma höjd på alla maps.

Vidare kan sägas att det här är två formstarka lag, med på åtta raka vinster. MAD Lions har i för sig 16 raka vunna kartor och är med det formtoppade på en helt annan nivå. Men som sagt, nu är motståndet av en annan kaliber och då är man också mer beroende av att matchen spelas på ett fördelaktigt sätt.

Här tror vi att Made in Brazil – som efter att HUNDEN lämnat laget tagit sig in på den stora scenen på allvar – kan streta emot hyfsat. I det långa loppet är det MAD Lions som är favoriter, men som första map kommer MIBR ta sin bästa karta och då har man chans att skrälla.

MIBR att vinna första kartan spelas till hela 2,35 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Made in Brazil att vinna första mapen
Odds: 2,35
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 14/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: