e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Made in Brazil (MIBR) – MAD Lions 19/4: Final i Flashpoint

För andra gången på bara en vecka spelar nu Made in Brazil (MIBR) mot MAD Lions i turneringen av CS:GO vid namn Flashpoint. Den 19 april 2020 är det final.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Precis som vi var inne på förra gången dessa båda lag gjorde upp i Flashpoint råder det egentligen ingen tvekan om att det danska laget MAD Lions är aningen bättre, men att spelbolagen då var helt ute och cyklade i sin oddsvärdering.

De hade gjort MAD Lions till enorma favoriter, och vi förutspådde att det skulle bli väsentligt jämnare. Vi tipsade om skrällspelet – men valde också att gå stenhårt på vårt ordinarie speltips att Made in Brazil (MIBR) skulle vinna den första kartan.

Så blev också fallet.

Faktum är att Made in Brazil (MIBR) gick ut stenhårt och vann direkt, men sedan tappade andra kartan, för att till slut knyta ihop säcken på Dust 2. Precis som väntat valde man också att permabanna Nuke, som är den bana som passar motståndarna MAD Lions allra bäst.

Innan semifinalen, eller vad nu ska kalla matchen, hade dessa båda lag åtta segrar vardera. Nu har Mad Lions nio vinster på sina tio senaste och har totalt tappat två kartor – båda mot Made in Brazil (MIBR) – på slutet.
Annons:

Made in Brazil (MIBR) räcker inte till

För bara några dagar sedan, när samma lag gjorde upp, höll spelbolagen Made in Brazil (MIBR) som stor underdog och dömde i princip ut lagets chanser. Men nu har det svängt.

Det ska sägas att det här är den stora finalen i Flashpoint, och MAD Lions fick ta sig till den via andra chansen och semifinal mot HAVU. Den vann man enkelt med 2-0 och slog undan alla tvivel om att man var på väg ner i en formdipp.

Made in Brazil (MIBR) har å sin tid fått vila sedan vinsten mot just MAD Lions, men nu är det svängda förutsättningar då det är Made in Brazil (MIBR) som står som hemmalag. Det innebär att man får välja ordning – men det är bortalaget som öppnar med att välja första kartan och kan även blocka den karta som man är sämst på.

Nu tror vi helt enkelt att MAD Lions reser sig och vinner. Det spelas till 1,78 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: MAD Lions vinner
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, söndag 19/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: