e-sportbetting och recensioner

Speltips inför mousesports – G2 Esports 3/4: Skeva odds i ESL Pro League

Oddsen är helt på snedden inför matchen mellan mousesports och G2 Esports i ESL Pro League fredagen den 3 april 2020. Då passar vi på att reka ett starkt speltips.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

ESL Pro League är verkligen räddaren i nöden i dessa bistra, deppiga tider för bettingvärlden. Det spelas massvis med heta matcher i CS:GO och den som har lite koll på gamingens värld vet också att det här är någonting som har ett starkt fäste i Sverige.

Som bekant har vi flera framstående lag i Counter-Strike och har så haft sedan heatoNs glansdagar. Han är mer eller mindre inblandad i Ninjas in Pyjamas fortfarande, och det är ett av de heta svenska lagen som vi håller koll på.

Men just den här veckan spelas det inga matcher med svenska lag i ESL Pro League, som är inne på sin elfte säsong. Det finns dock ett par andra av världselitens bästa lag på plats online, där det här ligaspelet avgörs.

Den här fredagen fokuserar vi på det viktiga mötet mellan mousesports och G2 Esports, där spelbolagen av någon märklig anledning valt att värdera lagen på ungefär samma sannolikhetsnivå att vinna matchen.
Annons:

mousesports är ett bra speltips

Om vi ser till de senaste dagarnas spel kan vi konstatera att G2 Esports varit en besvikelse, och att man inte levt upp till förväntningarna som bland annat vi hade på laget. I grunden ska det här vara ett bra CS-lag, men så har alltså inte varit fallet på slutet.

G2 Esports ligger rankade som trea i världen, och med det kommer såklart stora förväntningar. Men efter förlusten mot OG tidigare i veckan måste vi konstatera att förtroendet för G2 Esports är sämre än på ett tag. Att man har en win rate på fina 85,7 % gör i för sig att man alltid måste ta laget på allvar.

Mousesports då? Jo, man är rankade fyra i världen och är därför också ett lag värda att alltid ta på allvar. Deras win rate är bara 75 % men med två raka vinster tycker vi att man visat fina tendenser igen. Det här kommer att bli ett urtätt möte, och vilka maps som spelas kommer att spela stor roll. Men magkänslan säger ändå mousesports på förhand.

Mousesports att vinna spelas till 1,91 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: mousesports vinner
Odds: 1,91
Bolag: Coolbet
Spelstopp:  18:00, fredag 3/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: