Speltips inför mousesports – Natus Vincere 7/4: Tight i CS:GO

Natus Vincere tar sig an mousesports i det som förmodligen kan bli en tät match i ESL Pro League. Vi rekar med odds inför den 7 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

CS:GO är verkligen inne i sin prime time och här spelar det ingen större roll att matcherna inte kan spelas inför publik eller på gemensamma träffar, utan ESL Pro League fortsätter att rulla på precis som vanligt på nätet.

Esporten har verkligen fått ett lyft under rådande förutsättningar, och det är förmodligen aktuellt att utöka antalet prestigefyllda tävlingar som spelas via internet i dessa tider. Känslan är att det är ett bra tag till man kan resa fritt över hela Europa och världen igen.

Med det sagt spelas det också mycket bra Counter-Strike just nu, och den här veckan med de riktigt fina lagen som nu är kvar i ESL Pro League har kittlat ordentligt hittills. Ett av många lag som sticker ut är Natus Vincere.

Natus Vincere klev in i den här elfte säsongen som rankade etta i hela världen och just nu finns det alltså inget annat CS-lag som är bättre. Man står på fem raka vinster, varpå formen också pekar på just det.
Annons:

Låt inte formen lura er

Nu tog vi i för sig precis upp formen som en faktor, men vi vill ändå höja ett varningens finger för Natus Vincere. Man förlorade två raka matcher i inledningen av ESL Pro League och visade där prov på viss nonchalans. Det kanske inte är att man tar den här tävlingen på fullt så stort allvar som vi vet att man kan.

Natus Vincere må stå på fem raka vinster, men man har tappat en map eller karta i fyra av dessa fem vinster. Det har alltså bara varit en map ifrån att man förlorat matchen i fråga – fyra gånger om. Det är inte ett friskhetstecken fullt ut.

Mousesports då? Jo, formen är god och man öste på även mot FaZe clan senast. Just nu är man rankade fyra i världen och det är så pass jämnt i toppen att det här är en match som ska ses som helt vidöppen, med liten fördel för världsettorna. Av helt naturliga skäl. Men vi tror på en tät match.

Över 2,5 kartor spelas till 2,00 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kartor
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, tisdag 7/4
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: