Speltips inför Natus Vincere – Fnatic 9/4: Sista omgången i ESL Pro League

Då är vi framme vid det sista avgörandet i jämna ESL Pro Legue och här sticker mötet mellan Fnatic och världsettan Natus Vincere ut den 9 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Betway!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Redan när vi skriver det här vill vi flagga för att onsdagens matcher inte har spelats än, och att mycket kan komma att kastas om då. Men vi känner att det finns fina odds och speltips att utnyttja redan nu, i förhoppning om att inte för många förutsättningar förändras inför den sista avgörande omgången.

För den allra sista omgången i den elfte säsongen av ESL Pro League kommer nämligen att spelas den 9 april 2020. Torsdagen blir avgörandets dag – och då spelas också samtliga matcher med start klockan 18:25 svensk tid.

I stället för att man spelar på olika tider blir det parallella starttider på samtliga tre kvarvarande matcher, eftersom inget lag ska kunna spela på resultatet.

Inför onsdagens matcher finns det fortfarande många lag som kan vinna totaltabellen, men än jämnare blir det om Fnatic ser till att slå serieledande mousesports i onsdagens möte. Då kan teoretiskt sett tre lag stå på nio poäng i toppen inför den sista omgången. Svindlande.
Annons:

Extremt jämnt

På den absoluta världstoppen är det otroligt jämnt mellan de allra bästa lagen, och det är tillfälligheter, dagsform och inte minst vilka kartor som väljs som blir oerhört avgörande. Därför är ofta livebetting på esport att föredra för den som är lite insatt.

Men som alltid går det att vara tidigt ute för att få bra speltips, och det är det vi tänker vara inför mötet mellan Natus Vincere och Fnatic i den sista omgången.

Båda lagen står på sex poäng just nu, och kan stå på nio efter onsdagens matcher. Klart är i alla fall att båda har hugg på att vinna hela rasket, och framför allt har båda chansen att ta en topplacering som i prispengar är väldigt viktig. Därför litar vi blint på att både Natus Vincere (världsetta just nu) och Fnatic tänker försöka vinna här.

Men jämnt blir det – som alltid.

Över 2,5 kartor spelas till 1,90 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kartor
Odds: 1,90
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:25, torsdag 9/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: