Stryktipset 4 augusti 2018

Speltips inför Neman Grodno – FC Vitebsk 29/3: Ingen målfest

Den som förväntar sig mål och gärna vill se en målfest ska nog inte ratta in kanalen för matchen mellan Neman Grodno och FC Vitebsk den 29 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är full fart på grejerna i den vitryska ligan, där man inte bara spelar fotboll på full kaliber. Det spelas också ishockey, men nu fokuserar vi på mötet mellan Neman Grodno och FC Vitebsk i den vitryska högstaligan inom fotboll.

En viktig sak att ha med sig är att detta är en liga som internationellt går under namnet Premier League, men som inom landet kallas något annat. Det är alltså Premier League, eller Vitryssland, ni ska klicka er fram till hos ert spelbolag.

På tal om spelbolag har de verkligen steppat upp bevakningen av matcherna i den vitryska fotbollen. Det som vanligtvis brukar vara matcher med de mest nödvändiga marknaderna har nu plötsligt blivit det hetaste som finns – med hundratals olika oddsmarknader på varje match.

Men för vår del gäller det att jaga spelvärde – och som vanligt är återbetalningen bäst på marknaderna som är lite mer klassiska och raka. Det kan röra sig om rena målspel och såklart 1X2-spel. Det är också någonstans där vi landar den här gången.
Annons:

En tät match väntar

Neman Grodno öppnade den här säsongen med att förlora borta mot FC Isloch i en riktig avslagen historia, och precis som väntat misslyckades man alltså med att vinna direkt. Annars är Neman Grodno ett ganska svårslaget lag. Det finns dock vissa problem med att göra mål framåt.

Nu möter man ett FC Vitebsk som man spelade 0-0 mot senast man möttes. Det var i augusti månad, en match som alltså tillhörde förra säsongen.

FC Vitebsk å sin sida öppnade säsongen med att vinna med 1-0 hemma mot Gorodeya. En skön vinst som ger lite andrum. Nu tror vi att man slår sig an med en ganska defensiv approach till den här matchen.

Under 2,5 mål spelas till 1,57 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds: 1,57
Bolag: Unibet
Spelstopp:  17:00, söndag 29/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: