15 november 2019 Norge Färöarna Speltips

Speltips inför Norge – Kroatien 24/1: Äntligen semifinal

Det blir ett målspel inför den sena semifinalen mellan Norge och Kroatien i handbolls-EM, som spelas fredagen den 24 januari 2020.

Annons:

Det är äntligen dags för finalhelgen av stundande Europamästerskap i handboll och även fall arrangören inte fick som man hade tänkt sig, med ett svenskt landslag hela vägen framme vid semifinal, kommer det ändå att bli lite av en handbollsfest på Tele 2 Arena.

För det är nämligen där som hela spektaklet nu ska komma att avgöras – där samtliga matcher under finalhelgen alltså spelas inför huvudstadspubliken. Det lär vallfärda en del svenskar till matcherna, såklart, men låt oss hoppas att lagen som tagit sig hit också kan få med sig stöd.

Att Norge är ett av lagen som nu gör upp om ett EM-guld gör att vi förmodligen kan förvänta oss en hel del folk på plats i Stockholm. Rimligen blir det Norge som framför Slovenien, Spanien och Kroatien har ett bättre stöd på plats i Sverige. Någonting annat vore konstigt.

Det är också Norge som kliver in i matchen som spelbolagens tydliga favorit. Det gör att det är Norge, som lite överraskande, har mest att förlora inför semifinalen.

Annons:

Två offensivt starka lag

Det som har varit slående med detta norska landslag i handbolls-EM är hur offensivt starka man är och förblir. Det var väl egentligen bara den krampaktiga matchen mot Sverige, som man i för sig ändå vann med komfortabel marginal, som inte har varit någon vidare målfest. Då vann med med 23-20. I övrigt har man i stort sett gjort 30 mål, minst, i samtliga matcher.

Nu är Kroatien inte ett fullt lika offensivt lag, men när tempot sätts högt kommer man att kunna göra många mål framåt. Om matchbilden blir som Norge vill blir det mer svängande handboll – som liksom böljar fram och tillbaka – varpå det också görs många mål åt båda håll.

I våra ögon är det också Norge som har den typen av handboll som sätter tonen på matchen. Kroatien är inte ett fullt så destruktivt lag att man helt dödar tempot i matcherna, även fall det är ganska vanligt nere på Balkan.

Över 53,5 mål spelas till 1,98 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 53,5 mål
Odds: 1,98
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, fredag 24/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: