Speltips inför North – Movistar Riders 7/5: Nyckelmöte

Med två omgångar kvar av gruppspelet i ESL One Road to Rio är det press på axlarna hos både North och Movistar Riders den 7 maj 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är speciella tider inom alla sporter och esporten är såklart inget undantag, där det känns som att CS:GO dock är den specifika esport som klarar av det här bäst. Det har blivit ett ordentligt uppsving för den här typen av betting på sistone.

Det hakar vi såklart på och nu spelas den intressanta turneringen ESL One Road to Rio, som blir en onlinebaserad turnering med regional indelning. Just den regionala delningen har att göra med tids- och nätverksmässiga skäl. Man vill kunna garantera en bra nivå på uppkopplingen från alla håll – och servermässigt blir det för svårt att rodda med annars.

Just nu är vi inne i gruppspelet där Grupp A har spelat totalt sex omgångar, medan Grupp B ska färdigställa sin sjätte omgång under torsdagskvällen. Därefter är det dags för den sista och sjunde omgången av gruppspelet.

Här fokuserar vi på mötet mellan North och Movistar Riders, två lag som gått starkt hittills och som med två vinster vardera har bra hugg på att gå vidare. Men det är jämnt i gruppen och alla slår alla, något som gör att det kan bli tufft att placera som ett av de fyra bästa lagen. Det är vad som krävs för att gå till slutspelet.
Annons:

Måste ta chansen här

Det lag som förlorar det här mötet kommer att vara ute redan nu, och behöver knappt spela den sista omgången. Det kommer man såklart göra, inte minst för sina heder, och för att säkerställa så många rankingpoäng som möjligt.

North har vunnit båda matcherna tidigare mot Movistar Riders, och vi tror att laget har en fördel även den här gången. Inte minst har man fördelen av att vara hemmalag, och kan därmed sätta ordningen för vilka kartor som ska spelas. Det är en väsentlig fördel att ha med sig.

Movistar Riders har med det sagt varit starkare under den senare delen av gruppspelet, även om båda vinsterna kommit mot lite sämre motstånd. Mot gruppens bättre lag kammade man helt enkelt noll.

North vinner spelas till 1,62 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: North vinner
Odds: 1,62
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, torsdag 7/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: