16 november 2018 Speltips Wales Danmark

Speltips inför Ryssland – Danmark 15/1: Vinna eller försvinna

Här kliver vi in med ett tidigt speltips inför matchen mellan Danmark och Ryssland i stundande handbolls-EM.

Annons:

Allting var upplagt för en dansk fest i det här gruppspelet. Trots att det är Sverige som står värd för mästerskapet hade man lyckats placera in matcherna i gruppspelet för Danmarks del nere i Malmö.

Avståndet från Malmö Arena in till Köpenhamns centrum är inte mer än dryga 20 minuter med tåg. Det har gjort att det vallfärdat danskar över bron för att stötta sitt lag. Malmö Arena har blivit ett heldanskt tillhåll och såklart har det skapats en känsla av att spela på hemmaplan för danskarna.

Men så här långt har det hjälpt föga. Det känns snarare som att det varit en belastning för danskarna, som ännu inte vunnit någon match.

Senast mot Ungern var man bara en riktigt svag avslutning på matchen ifrån att faktiskt förlora sin andra raka tillställning. Då hade äventyret redan varit över. Nu har man chansen att vända på det hela – men man måste vinna mot Ryssland. Förlust mot Island och kryss mot Ungern gör att det är ungrarna som har allting i egna händer nu. Island är redan klara för nästa fas.

Annons:

Danmark kör över Ryssland

En sak som är värd att notera här är att den här matchen alltså avslutar onsdagens spelschema. Det kommer med andra ord inte att spelas någon parallell match eller någon match efteråt. Det är också så att den avslutande omgången mellan Island och Ungern spelas ett par timmar innan.

I praktiken innebär det här att Danmark kan vara utslagna redan innan man spelar mot Ryssland. Det påverkar såklart speltipset – men vi kliver trots allt in redan nu. Spelbolagen kommer att anpassa oddsmarknaden betänkligt sett till den tidiga matchens resultat. Men för att spela till det här oddset behöver vi vara ute i god tid.

En ungersk vinst innebär att Danmark är utslagna, men om man skulle tappa poäng mot Island lever drömmen. Men då behöver Danmark vinna och gärna med god marginal. Nu är man också mer än lovligt sugna på att krossa det Ryssland som är gruppens sämsta lag. Det behövs en urladdning för att Danmark ska kunna titta sig själva i ögonen efter det här mästerskapet.

Danmark -8,5 spelas till fina 1,94 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Danmark -8,5
Odds:  1,94
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, onsdag 15/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: