16 mars 2018 AIK Oskarshamn speltips slutspelsserien Hockeyallsvenskan

Speltips inför Shakhter Soligorsk – Yunost Minsk 31/3: Tät finalmatch

Ishockey för fulla muggar – ja, åtminstone i Vitryssland. Här rekar vi med odds inför matchen mellan Shakhter Soligorsk och Yunost Minsk den 31 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns få delar av sportens värld som inte har påverkats av coronakrisen som nu har satt klorna i stora delar av världen, och sportens värld är som sagt väldigt drabbad. Det kvittar egentligen var i världen du siktar in dig, det spelas nästan ingen sport.

Men i dessa tider ska det såklart finnas ett undantag och det har visat sig att undantaget är Vitryssland. Där har man valt att gå stenhårt med fotboll och ishockey, som fortsätter precis enligt planerna.

Den vitryska hockeysäsongen har varit igång länge och är inne i sin avgörande finalfas, med många heta matcher som följer med tiden. Det möte som vi rekar med speltips inför spelas mellan Shakhter Soligorsk och Yunost Minsk. Här har vi höga förväntningar på denna final.

Om vi ser till den totala tabellen är det här tvåan mot trean, och som vanligt när det står ett toppmöte på schemat har man lite högre förväntningar än annars. Men det är också finalmatch och vi är nu framme vid det tredje mötet. Totalt står det 1-1 i matcher så här långt.
Annons:

Shakhter Soligorsk går för vinst

När ett lag som Shakhter Soligorsk spelar på hemmaplan kommer man alltid att gå för vinst, och det är precis det vi förväntar oss här. Nu råkar man möta ett av de svåraste lagen för säsongen, men det hindrar inte Shakhter Soligorsk från att försöka vinna.

Med tanke på att det här är den helt avgörande finalserien finns det inte mycket att tveka på för något av lagen, och så här långt står det alltså 1-1 i matcher.

Yunost Minsk har spelat två raka hemmamatcher, och nu är det Shakhter Soligorsks tur att spela på hemmaplan. Då kan vi inte tänka oss annat än man vill gasa fullt ut direkt för att sätta ner foten.

Över 4,5 mål spelas till 1,95 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, tisdag 31/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: