Speltips Sheffield United Wolverhampton 8 juli 2020

Speltips inför Sheffield United – West Ham 10/1: Överdrift från spelbolagen

Fredagsunderhållningen från Premier League bjuder Sheffield United samt West Ham United för – och vi har analyserat förutsättningarna på djupet för att komma fram till en slutsats på spelfronten. Men vilken är det?

Annons:

Ett Sheffield United med målet att knappa in på konkurrenterna ovanför, de i Europaområdet. Ett West Ham United med målet att rycka ifrån botten och stabilisera sig i tabellen. Som så ofta i Premier League; viktiga poäng är på spel.

Att Sheffield United fortfarande står så pass starkt i tabellen är en fantastisk prestation från tränaren Chris Wilder och hans spelare – från bottentippade nykomlingar till aspiranter för Europaspel. Före söndagens knappa 2-1-vinst över Fylde i FA-cupen, där det roterades vilt, åktes emellertid två förluster på; 0-2 i baken mot såväl Liverpool som Manchester City, båda på bortaplan. Svårt att kräva mer från sådana typer av matcher.

Nu är det en helt annan typ av match som väntar, här under fredagskvällen – ett mer beskedligt och kraftigt svajande West Ham United. Gästerna har varit nere och snuddat på botten under hela säsongen, men vissa ljuspunkter finns ändå. Och mer att hämta ur spelarna finns det väl utan tvekan?

FA-cupen är de, liksom motståndarna, vidare i efter en 2-0-seger borta över Gillingham. Lite småknöligt över 90 minuter, men man lyckades med det som skulle lyckas med. Det följde upp en 4-0-kross av AFC Bournemouth under nyårsdagen. Hoppas få med sig energi av detta; ta kliv samt lyfta i tabellen.

Annons:

Plusspel på West Ham

Jack Wilshere, Ryan Fredericks, David Martin och Andriy Yarmolenko kan vi räkna bort. Winston Reid, Mark Noble, Aaron Cresswell samt Michail Antonio är osäkra pjäser. Det är inte den mest tacksamma truppsituationen som West Ham har.

Men dessa problem har funnits sedan en tid tillbaka och i samband med årsskiftet till 2020 förmådde bortalaget ändå att stå för en praktinsats; krossade Bournemouth med fyra mål mot noll. Smakstart på det nya jobbet för David Moyes. Tränarbyten innebär ofta positiv direkteffekt. Lever vidare på energin från det?

Sheffield United har gjort en fantastisk säsong, men någon gång ska väl vändningen komma? Spelarmaterialet är trots allt inte överdrivet mycket att hurra över. Före dessa förluster mot Liverpool respektive Manchester City, utan mål framåt, fick de “bara” 1-1 hemma mot Watford. Formen har med andra ord varit bättre.

Gillar ändå West Hams grundkapacitet i relation till Sheffield Uniteds och här – komna från en superb insats och med ett nytt tränarnamn – borde deras poängmöjligheter betraktas som större än vad spelbolagen vill få det till.

Vi spelar därför West Ham United +0,5 mål (asian handicap) till strax under dubbla insatsen hos spelbolaget Bethard. Spelet är detsamma som dubbelchansen X2, men till bättre betalt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få en tusenlapp i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, fredag 10/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: