stream aston villa liverpool

Speltips inför Smolevichy – FC Isloch 29/3: Match i Vitryssland

Denna söndag är det åter dags för lite härlig fotboll i den vitryska ligan, och nu möts Smolevichy och FC Isloch den 29 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vitryssland tar ingen rast och ingen ro i dessa tider, utan går stenhårt på fler matcher dagligen. Hela den här helgen har ägnats till den andra ligaomgången, som började i torsdags och har fortsatt över hela helgen.

Faktum är att hela ligan drog igång förra veckan, varpå dessa alltså är den andra omgången totalt. Det går att jämföra med merparten av ligorna i Europa som visserligen varit igång länge, men som nu gått på en slags ofrivillig ledighet.

Men för oss som älskar betting och letar bra spelvärde runt om i fotbollens Europa är det här goda tider trots allt. Nu fokuserar vi helt på mötet mellan Smolevichy och FC Isloch, som inleder söndagens vitryska fotboll.

Här har spelbolagen sin fasta övertygelse i att det blir en målsnål historia, men i våra ögon finns det trots allt en del som talar för att vi ska få se mål här och nu.
Annons:

Smolevichy går för det

I Vitryssland är det, precis som i stora delar av fotbollsvärlden, av yttersta vikt att försöka vinna sina matcher på hemmaplan. Arenorna varierar ofta i kvalité och det kan ha stor inverkan på matcherna när man spelar på ett underlag och i en miljö som man känner sig trygg med.

Därför litar vi på att hemmalaget Smolevichy går stenhårt för att försöka vinna den här matchen. I den första matchen tog man en poäng borta mot de regerande mästarna Dinamo Brest, så uppenbarligen har man någonting på gång.

FC Isloch då? Jo, man vann hemma mot Neman i den första omgången och nu litar vi på att man är stärkta av det och försöker vinna här också. Det som spelbolagen tror blir en målsnål historia tror vi kan innehålla en del mål trots allt.

Båda lagen göra mål spelas till 2,23 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 2,23
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, söndag 29/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: