20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips inför Spanien – Slovenien 24/1: Vilka når EM-final?

Slovenien kliver in i semifinalen av handbolls-EM som klar underdog. För motståndet står nämligen alltid svårslagna Spanien.

Annons:

Efter ett långt och spännande gruppspel, som sin vana trogen i handbollsmästerskapen delats in i två olika faser, är det nu äntligen dags för det som ska avgöra hela spektaklet. På fredagen spelas dubbla semifinaler innan det på söndag är dags för final i handbolls-EM.

En viktig sak att ha med sig är att semifinalerna och resten av finalhelgen kommer att spelas på svensk mark – närmare bestämt på Tele2 Arena. Där har man byggt upp en happening kring att finalhelgen ska spelas inför stor publik, men förhoppningen var såklart att Sverige skulle ta sig hela vägen.

Nu finns det uppenbara problem att sälja slut biljetterna och det har flaggats för att det kommer att stå tomma stolar. Det är inte konstigt med tanke på att flera av lagen som nu finns med i turneringens avgörande skede har väldigt långt för sina supportrar att åka hela vägen till Stockholm.

Men nog om det. I det här speltipset tänker vi fokusera på matchen mellan Spanien och Slovenien. Det är utan tvekan så att spanjorerna får iklä sig rollen som favoriter. Det är en roll man är vana vid och som man har haft många gånger genom åren.

Annons:

Ett målspel hämtas

Slovenien har konsekvent igenom den här turneringen visat att man är ett lag som spelar allra bäst när man får sätta klorna i motståndarna, dra ner på tempot och diktera matchens villkor på flera olika plan. Det är då man är som allra svårast att slå.

Sverige fick erfara det här i en match som satte tonen på resten av Europamästerskapet för svensk del. Då blev det förlust med 21-19 i en match där det svenska anfallsspelet aldrig kom upp i nivå. Det är precis den typen av mer förlamande handboll som Slovenien ofta vill spela.

Nu tog man sig till semifinal som grupptvåa efter att ha snubblat lite på slutet, men väl i en semifinal tror vi att man åter presterar på en bättre nivå. Det är med den disciplinerade handbollen man kan slå de flesta lagen. Spanien är också den typen av motstånd som inte gillar att möta sådana lag.

Spanien har däremot fin form och går alltså vidare som gruppetta. Detta sedan man radat upp vinster i gruppspelet, då räknat i båda faserna. Det är ett lag som älskar att spela matcher med högt tempo och lyckas slovenerna sänka matchens gång kommer det att vara till stor nackdel för Spanien.

Under 54,5 mål spelas till 1,79 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 54,5 mål
Odds:  1,79
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, fredag 24/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: