20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips inför Sverige – Norge 19/1: Sista chansen i handbolls-EM

Norge är flera klasser bättre än Sverige och gäller som stora favoriter inför söndagens möte. Handbolls-EM åker vidare och vi rekar med speltips.

Annons:

Vad är det som händer?

Det här har varit allt annat än en bra vecka för det svenska herrlandslaget i handboll, som visat sig underprestera på en nivå vi inte trodde var möjlig. Att det dessutom sker i ett mästerskap på hemmaplan – inför ögonen på fulla läktare med svenskar – är ingenting annat än ett stort underbetyg till hela laget.

Men allra värst är det kanske med spelarna som sägs ha varit ute och druckit alkohol ett par dagar innan match, mitt i ett mästerskap. Som om det inte vore nog med olämpligheten i det – åtminstone sett till hur det interna regelverket ser ut – var det också mitt under ett mästerskap som man underpresterat i.

Mycket riktigt gick det också åt skogen mot Portugal i fredags och Sverige förlorade med hela tio bollar mot en handbollsnation som man vanligtvis städar av i sömnen. Det är verkligen nya tider som råder i handbollen nu – med giganter som Frankrike och Danmark redan utslagna.

Är det rent av underskattning vi ser från de större, mer meriterade länderna?

Annons:

Nu blir det slakt igen

För att Sverige ska kunna gå vidare gäller det att avsluta mästerskapet med tre raka vinster i mellanrundan och dessutom ha lite flyt med övriga resultat. Men skulle man åka på däng mot Norge är det med stor sannolikhet över – vilket många menar på att det redan är.

Men rimligen finns det mer stolthet i de svenska spelarna än att bli överkörda igen? Eller? Faktum är att ingenting stämmer i det svenska landslaget just nu och med skadorna som varit finns det inte mycket som pekar på att man ska kunna vända på den negativa trenden heller.

Mellan stolparna får ingen av målvakterna ordentligt bit, på nio meter är det ingen spelare som steppar upp, på kanterna ser det uddlöst ut och linjespelet saknar all form av effektivitet. Det känns helt hopplöst för att vara ärlig.

Det här blev en deppig artikel, men ur ett spelperspektiv finns det bara goda saker att hämta från det här mötet. Norge är ett av få storlag som imponerar i det här mästerskapet och man såg dödligt effektiva ut senast. Nu tror vi att man kör över Sverige – av bara farten.

Norge -4,5 spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Norge -4,5
Odds: 1,80
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:30, söndag 19/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: