e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Team Dignitas – Fnatic 28/4: Hatmöte

Det är dags för ett klassiskt svenskmöte mellan Team Dignitas och Fnatic i ESL One Road to Rio (Europa) tisdagen den 28 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om CS-världen just nu, men det finns trots allt ett antal lag som har skaffat sig en stark status längst upp i världstoppen. Där finns två klassiska svenska lag, Ninjas in Pyjamas och det lag som nu är bäst, Fnatic.

Men det finns också en ny uppstickare i form av Team Dignitas, som är ett delvis svenskt lag med ett par spelare från NiP-tiden. Det här är dock ett lag som inte har nått samma nivå som de två andra, men som bör ha kapaciteten att växa över det.

Med det sagt ska man komma ihåg att CS:GO i synnerhet, men esporten i allmänheten, vuxit enormt och att de lag som är bäst ofta är stora koncerner. Fnatic har exempelvis tunga lag inom en rad andra esporter – vid sidan om CS:GO.

Hur som helst är det här lite av ett hatmöte, eftersom Fnatic länge slogs om att vara bäst i Sverige mot spelarna som nu finns i Team Dignitas. Det gör att det kommer att gälla mer här.
Annons:

Team Dignitas räcker inte till

Men trots att Team Dignitas har ett par spelare som verkligen sticker ut – f0rest, GeT_right och friberg är verkligen klassiska spelare inom den här sporten – är det inte ett lag som är på samma nivå som de två andra svensklagen.

Det visade sig inte minst tydligt i förra omgången, då Team Dignitas föll med klara 2-0 i maps mot Ninjas in Pyjamas. När det väl gällde fanns man inte där för att på allvar göra match av det hela. Det är ändå talande.

Fnatic å sin sida slog Astralis senast och visade då att man är på väg uppåt i form igen, en vinst som behövdes efter den inledande förlusten mot ENCE. Här tror vi att hemmaplansfördelen för Team Dignitas kan spela vissa roll, men den räcker inte.

Fnatic 2-0 spelas till 1,5 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Fnatic 2-0
Odds: 1,65
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, tisdag 28/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: