e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Team Envy – Bad News Bears 21/4: Dreamhack Masters-kval

Kvalet till Dreamhack Masters går precis som vanligt, men huvudturneringen är inställd. Natten till tisdag den 21 april 2020 möts Team Envy och Bad News Bears.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är intensiva tider inom esporten och för den som älskar betting på CS:GO går det att hitta bra med odds dagligen, även om oddsen har en tendens att komma upp lite sent. Det har delvis att göra med lottningar och resutlaten i de tidigare matcherna.

Men hur som helst är det bland annat kvalspel till Dreamhack Masters, en av de klassiska, stora turneringarna som finns inom CS:GO för närvarande. Men med tanke på att huvudturneringen ställts in är det lite oklarhet kring själva kvalet.

Man kommer att spela kvalet som vanligt och det är viktigt för många lag att gå bra här, för att därigenom förbättra sin seedning inför framtiden och spela till sig viktiga rankingpoäng. Det är också skarpa matcher som de lite mindre lagen har svårt att få till annars.

Men med det sagt är det inte helt enkelt att veta hur motivationen påverkas av att turneringen de facto inte kommer att spelas. Natten till tisdag den 21 april 2020 är det dags för mötet mellan Bad News Bears och Team Envy.
Annons:

En tät historia

Bad News Bears är ett lag som just nu är rankade som nummer 31 i världen, och som mestadels består av amerikanska spelare. Det här är en match i det nordamerikanska kvalet.

Generellt sett kan man säga att lagen i Nordamerika håller väsentligt sämre klass än sina konkurrenter i Europa, men med det sagt finns ett par lag som verkligen tillhör toppen och eliten. Team Envy och Bad News Bears är inte två sådana lag.

Just nu har båda lagen ganska svag form, och har haft svårt så fort man har fått spela mot lite tyngre lag. Men mot varandra tror jag att båda ser det här som en bra chans att faktiskt ta en vinst.

Över 2,5 kartor spelas till 2,05 gånger såsen hos Unibet då jag tror det kan bli tätt – trots allt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kartor
Odds: 2,05
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00, tisdag 21/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: