e-sportbetting och recensioner

Speltips inför Team Liquid – Evil Geniuses 10/4: Tät semifinal

ESL Pro League i Nordamerika åker vidare, där matchen mellan Team Liquid och Evil Geniuses måste ses som en ren semifinal den 10 april 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det här är sannerligen goda tider för den som inte är intresserad av esport i vanliga fall att sätta sig in i den här härliga världen, och inte minst ha koll på CS:GO som är den hetaste esporten som finns vad gäller betting här i Europa.

Anledningen är såklart att spelet har en lång tradition bland många svenskar och andra medborgare runt om i Europa, och det är enkelt att förstå. Matcherna och poängsystemet påminner om klassisk sport, med tre poäng för vinst, tabeller, slutspel och en vinnare hit eller dit. Det är ganska enkelt att förstå, ganska snabbt.

Just nu spelas ESL Pro League som är en onlinebaserad liga som har fått ett bra uppsving på sista åren, och som spelarna och lagen tar på stort allvar. Den finns dock indelad i två divisioner, där den ena gäller nordamerikanska lag (sämre nivå) och den andra gäller europeiska (med mera) lag. Där är nivån väsentligt högre.

I Nordamerika ska det nu spelas en slags semifinal mellan Evil Geniuses och Team Liquid, som båda slutade i topp av den ordinarie tabellen och som därför nu har chansen att nå finalplats direkt via en semifinal. Övriga lag får spela ett gäng andra matcher på sin väg mot en final.
Annons:

Ett jämnt möte igen

Team Liquid gäller som spelbolagens klara favorit inför matchen, och detta eftersom man slutade etta i tabellen. Nu hade man i för sig samma poäng som två andra lag, där Evil Geniuses är ett av dessa, men att man hade klar större ”målskillnad” säger ändå en del om lagets högstanivå.

Vidare kan väl sägas att Evil Geniuses förlorade lagens senast match, som spelades så sent som i helgen. Då blev det 2-1 i kartor till Team Liquid, efter att man avgjort matchen på klassiska Inferno. Ingen dum match där inte.

Men vad man kan konstatera är att det här i grunden är två väldigt jämna lag, och det går inte att blunda för att Evil Geniuses också är att räkna med. Den som har lite tur med kartorna, och som har formen för dagen, kommer troligen att vinna.

Över 2,5 kartor spelas till 1,90 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kartor
Odds: 1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, fredag 10/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: