Speltips inför Team Vitality – ENCE 6/5: Viktigt skede i ESL One Road to Rio

Gruppspelsfasen i ESL One Road to Rio går snart i mål, och på onsdagen den 6 maj 2020 möts Team Vitality och ENCE i ett viktigt möte.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

De allra flesta har förmodligen ganska bra koll på ESL One Road to Rio just nu, eftersom det här är den stora turneringen som nu spelas i CS-världen. Det här är en turnering som man nu fått spela online och med en mer regional uppdelning än önskat.

Det finns också en fin prispott att ta hand om för lagen som är med, och 33 000 dollar går bland annat till totalvinnaren av hela turneringen. Dit är det dock en lång väg för lag som Team Vitality och ENCE.

ESL One Road to Rio handlar i grund och botten också om rankingpoäng för att få en så bra seedning inför höstens major, som blir årets enda. Det kommer att vara ett viktigt sätt att positionera sig på världsrankingen med andra ord.

Totalt fyra lag från varje grupp går vidare och det är först i slutspelet som det blir skarpt läge på allvar. Det är också där prispengarna är att räkna med.
Annons:

Jämnt möte i ESL One Road to Rio

ENCE har efter fem spelade omgångar vunnit två matcher, och har därmed hugg på att gå vidare till slutspelet. Men man har två matcher kvar att spela, och det gäller nog att man försöker vinna båda för att vara säker på att ta sig vidare från gruppspelet.

Det är trots allt bara hälften av gruppens lag som går vidare, och det är många lag som kommer att slåss om det hela vägen in. Matchen mot Team Vitality blir en nyckelmatch rakt igenom.

Team Vitality har en seger mer och kan sätta spiken i kistan med en vinst mot ENCE här. Att man får inleda med att sätta ordningen för kartorna ger en stor fördel, men vi tror att ENCE kommer att permabanna den bästa banan för Team Vitality. Det gör att ENCE mycket väl kan streta emot bra här. Det är det vi ser framför oss i alla fall.

Över 2,5 kartor spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet. Alltså dubbla såsen!

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 kartor
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, onsdag 6/5
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: