Speltips inför Team Vitality – Ninjas in Pyjamas 22/4: Road to Rio smäller igång

Ninjas in Pyjamas kommer att behöva spela betydligt bättre i matchen mot Team Vitality för att inte förlora den 22 april 2020 när Road to Rio inleds.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europeiskt kvalspel är det som nu gäller. Eller egentligen rör det sig inte om en renodlad kvalturnering som nu ska spelas i CS:GO-världen. På grund av rådande situation i världen har man valt att styra om schemat för året, och den major som skulle spelas nu i maj månad är framskjuten, eller snarare inställd.

Det spelas vanligtvis två majorturneringar under ett år, och det som förändrar saker och ting i den här situationen är att majorturneringen i maj inte kan spelas. Därmed ska (förhoppningsvis) bara höstens majorturnering gå av stapeln, men det är en fråga för framtiden.

Därför är det som nu väntar tre olika turneringar, där alla är indelade i fyra regioner. För den europeiska regionen är kvalspelet allra tuffast eftersom nivån är högst där, varpå konkurrensen också blir tuffare.

Två lag som kommer att lida av det här Ninjas in Pyjamas och Team Vitality, som i dagsläget inte riktigt har vad som krävs för att konkurrera på den yttersta nivån. För många är det klassiska laget Ninjas in Pyjamas bäst i världen, men så är inte fallet längre. Det måste man bara ta och konstatera.
Annons:

Ninjas in Pyjamas saknar tränaren

I skrivande stund har det inte bekräftats, men det mesta lutar mot att Road to Rio (och övriga turneringar som nu följer som ett slags kval till höstens major) kommer att spelas utan tillåtelse för tränarna att vara med i teamspeak.

I praktiken innebär det att lagen, likt under en stor majorturnering, inte får ha sin tränare med i snacket under matchens gång. För ett lag som Ninjas in Pyjamas, som har stora resurser vid sidan om tangentborden, är det en missräkning.

Det är en av sakerna som gör att våra förväntningar på Ninjas in Pyjamas inte är särskilt höga. Dessutom har man tre raka förluster, och såg riktigt svaga ut stundtals i ESL Pro League. Det är ett i stora drag nytt lag som man har satt ihop och det kommer ta tid för att man ska leverera på högsta nivå igen.

Team Vitality har inte heller någon vidare form, och i deras fall kan vi konstatera att Overpass och Inferno vore två riktigt dåliga maps att spela. Men med tanke på att man står först är det också man som väljer den första kartan. I inbördes möten har Team Vitality dessutom 4-3 mot Ninjas in Pyjamas.

Team Vitality att vinna första kartan spelas till 1,92 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Team Vitality att vinna
Odds: 1,92
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, onsdag 22/4
TV: 
Stream:  Twitch

 

Annons:


Annons:


Annons:

Annons: