1 november 2018 vancouver canucks chicago blackhawks speltips nhl

Speltips inför Vancouver Canucks – Nashville Predators 11/2: Tät match

Det blir tätt som attan när Vancouver Canucks och Nashville Predators gör upp i nattens NHL. Matchen spelas natten till tisdagen den 11 februari 2020 svensk tid.

  Spela oavgjort till oddset 4,20 hos casumo sport!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter en ny vecka och alla som har koll på den amerikanska ishockeyn vet att det såklart innebär att vi går in i en ny, intensiv spelvecka med många matcher nätterna till ända. Det är liksom aldrig läge att kliva in med någon form av paus i den här ligan.

Natten till tisdag svensk tid väntar bland annat mötet mellan Vancouver Canucks och Nashville Predators – en match som vi tror kan bli väldigt jämn. Det är också en match som är av stort intresse för en svensk publik. Detta då stjärnorna i båda lagen faktiskt har svenska rötter.

I hemmalaget Vancouver Canucks vet vi alla att det är Elias Pettersson som styr och ställer på planen. Så här långt är han lagets bästa målskytt och har haft en vacker säsong. Trots sin ringa ålder tar han dessutom enormt mycket ansvar på isen. Det är fascinerande att se en så ung spelare vara så dominant.

I bortalaget Nashville Predators är det Filip Forsberg som leder den interna skytteligan, och vore det inte för skadeproblem hade Viktor Arvidsson förmodligen gjort honom sällskap i toppen. I övrigt gör Calle Järnkrok en hel del mål. Det är imponerande – på alla sätt.

Annons:

En tät match i NHL

Vancouver Canucks har gjort en ganska fin säsong och går nu mot slutspel, men behöver knyta igen säcken på slutet för att inte tappa sitt momentum. Dessvärre har man direkt svag form just nu och det oroar lite inför fortsättningen.

Faktum är att laget har fyra raka förluster, och det har gjort att Vancouver Canucks tappat lite mark i tabellen. Nu är man på plats nummer 13 och för att inte tappa ytterligare behöver man vinna snart.

Nashville Predators förlorade senast, men har annars fin form i slutet av januari och i början på februari. Det är dock ett lag som spelar många täta matcher och som inte sprudlar så pass mycket i offensiven längre. Det var annars det man var kända för förra året.

X (oavgjort) spelas till 4,20 gånger insatsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 4,20
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 04:00, tisdag 11/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: