Speltips Limón Municipal Grecia 4 juni 2020

Speltips Limón – Municipal Grecia 4/6: Kvällsmatch

Vi höjer svårighetsgraden samt oddset till vårt speltips inför Limón – Municipal Grecia i Costa Rica, Primera División – en 3,70-oddsare. Det här är absolut värt en TV-pollett! Ryggar ni?

  Rygga speltips hos Betfair – till högsta odds just nu!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Behöver vinna tre av tre

Ett av alla länder som redan hunnit återstarta proffsfotbollen är Costa Rica, där vi nu är i den absoluta slutspurten av serien. Gästande Minicipal Grecia har alltjämt en teoretisk möjlighet att bli en del av topp fyra och ta sig vidare till slutrundan, men i praktiken? Tveksamt.

Laget har sex pinnar upp till just dit, toppkvartetten, och det med blott tre omgångar kvar – dock en match mindre spelad än tabellfyran Cartaginés. Ska mycket till, men inte är det väl kört? Kommer krävas tre av tre möjliga fullpottare – men kan man inte göra, sedermera får man se om det räcker eller ej.

Mer hopplöst ser det ut för Limón, som är placerade nästjumbo och inte har någonting av värde inom räckhåll. De räcker helt enkelt inte till för att utmana om de bättre positionerna; snittar mindre än en pinne per match i snitt och har efter uppehållet förlorat två matcher samt kryssat två. Ännu utan vinst.

Nära en trea var Limón förvisso senast borta mot Pérez Zeledón, men en kvitteringsbalja från motståndarna i slutminuterna satte stopp för det. Inte första tillfället de tappat sent.

Limón inte helt utan chans

Motivation och klass talar för Municipal Grecia. Men motiverar det ett bortaodds på 1,90? Extremt tveksamt.

Limón är trots allt inte helt hopplösa, är rätt solida i det defensiva och har faktiskt släppt in femte minst mål i hela serien – som nästjumbo. Har också två kryss på fyra matcher sedan omstarten. Problemet i de matcherna har varit förmågan att hålla emot ända in i kaklet.

Gästerna ser för all del formstarka ut – tre vinster och ett kryss sedan omstarten, men där de förstnämnda idel kommit på hemmaplan. Bortaspelet har, över det stora hela, varot klart sämre. Så, varför värderas deras vinstchanser som så stora?

Krysset är värt en mindre insats till oddset 3,70 hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,70
Bolag: Betfair
Spelstopp: 23:00, torsdag 4/6
TV: 
Stream: