6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö FF – Mjällby 15/6: Press på guldfavoriterna

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Redan i den första omgången får Jon Dahl Tomasson press på sig när Malmö FF spelar hemma mot Mjällby AIF i Allsvenskan den 15 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en helt fantastisk allsvensk söndag som vi har bakom oss med flera heta matcher, och ett par starka insatser av några lag som redan nu sticker ut. Det gör inte direkt att längtan efter måndagens matcher är mindre.

För på måndagen spelas totalt tre allsvenska matcher, och det är inga dåliga fighter. På Eleda Stadion i Malmö kommer MFF att spela hemma mot nykomlingarna Mjällby AIF, ett lag som man historiskt haft ganska svårt mot.

Hemma i Malmö bör MFF dock vinna matchen, men innan det att man vann de tre senaste allsvenska mötena hade man faktiskt fyra raka matcher mot Mjällby AIF i Allsvenskan utan vinst. Den typen av trender är ingen slump.

Nu är det svårt att veta var vi har lagen, och det har hänt mycket sedan båda lagen spelade match. Det var i cupspelet där båda är framme vid kvartsfinal efter imponerande insatser. Mjällby AIF slog bland annat ut Djurgården efter vinst på Tele 2 Arena, och Malmö FF tog sig bekvämt igenom sin grupp utan att förta sig. Men det är som sagt ingenting att ha med sig i beräkningarna nu direkt.

Vilken matchtrupp att vänta?

Malmö FF har valt att mörka sin matchtrupp inför matchen, och det verkar som att det är ett grepp som Jon Dahl Tomasson kommer att använda sig av under säsongen. Det gör att det inte är helt enkelt att veta vad vi kan förvänta oss.

Men i etablerad media som Kvällsposten har det rapporterats om att han kommer att röra om en del i grytan direkt och sätta många tunga spelare på bänken. Tim Prica ser ut att starta, med Guillermo Molins som central anfallare. Det är minst sagt anmärkningsvärt med tanke på vilka spelare det i så fall sätter på bänken.

Men den bredd som finns i MFF kommer att få jobba under säsongen och vår känsla är att man kan sätta in en dödlig stöt i den andra halvleken nu när man dessutom har fem byten att använda sig av i matcherna.

Mjällby AIF då? Jo, man vann Superettan förra året och har nu spetsat till truppen ytterligare med ett par tunga pjäser. Viktor Agardius förstärkte laget för några veckor sedan, och nu blev även Jonathan Tamimi klar för klubben. Det gör att bredden är okej. Men med det sagt är det inte borta mot Malmö FF man ska ta sina poäng, även fall vi tror att man mycket väl kan streta emot bra här.

Oavgjort i HT/Malmö FF vinner spelas till 4,25 gånger såsen hos Unibet. Alltså att MFF lägger in stöten och tar ledningen, samt vinner, först i andra halvlek. Den första halvleken måste alltså sluta oavgjort.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X/1 HT/FT
Odds: 4,25
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, måndag 15/6
TV: 
Stream: