Speltips Miedz Legnica Legia Warszawa 26 maj 2020

Speltips Miedz Legnica – Legia Warszawa 26/5: Polska fotbollen tillbaka

Den polska klubbfotbollen är tillbaka och det med en nervkittlande cupkvartsfinal mellan Miedz Legnica och storklubben Legia Warszawa. Givetvis spetsar vi på Spelbloggare.se till det med ett speltips inför vad som komma skall.

  Rygga legia -1,0 mål (asian) här – till bästa odds!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Andra- mot förstadivisionen

Vardagen är på allvar tillbaka, i alla fall för oss sportfanaster, när de europeiska länderna öppnar upp – om än med spel inför tomma läktare. Utan att det kan beaktas som optimalt, är det åtminstone att göra det bästa möjliga av en tråkig situation.

Härnäst är det Polen som kommer tillbaka. Förstadivisionen. Ekstraklasa, väntar med återstarten till senare av veckan, men innan dess spelas det alltså cupfotboll och kvartsfinaler.

Legia Warszawa är en av de ledande klubbarna i Polen och har vunnit fem av de sju senaste seriespelen samt hittas för tillfället i topp; åtta bekväma pinnar före tabelltvåan Piast Gliwice. Slagläge att satsa lite hårdare på cupspelet, än vad man annars skulle? Såklart med toppchans här mot ett, på pappret, flera klasser sämre fotbollslag.

Så, vilka är betydligt mer anonyma Miedz Legnica? De huserar i I Liga, motsvarande andradivisionen, och är där placerade som sexa – på en av kvalplatserna uppåt. Om de avslutar med stil, då kan de alltså vara seriekollegor med just Legia Warszawa spelåret som kommer.

Legia Warszawa med stilartad comeback

Visst, det är en stormatch för Miedz Legnica att överhuvudtaget ställas mot Legia Warszawa i ett utslagsmöte – men utan publiken bakom sig kan det vara svårt att komma upp i den där extraväxeln som krävs i bataljer som denna.

Samtidigt måste de också hålla fullt fokus i seriespelet, där de alltså slåss om en plats upp i finrummet. Det måste oavsett vad vara prioritet nummer ett.

Legia Warszawa ska normalt vara flera klasser bättre och de vill säkerligen döda den här matchen under ordinarie tid, vilket de ska ha alla chanser till. Vinner – och det bekvämt?

Gästerna spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med uddamålet – till 1,93 x insatsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos Leovegas – Få upp till 3 000 kr kontanter i bonus!
18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen

Annons:

Speltips:

Speltips: Legia Warszawa -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 20:10, tisdag 26/5
TV: 
Stream: