9 februari 2019 Atlético Madrid Real Madrid Speltips

Speltips Real Madrid – Alaves 28/11: Programenligt

Deportivo Alaves får det tufft borta mot Real Madrid i spanska La Liga lördagen den 28 november 2020. Vi rekar med odds.

Det finns inte särskilt stora förväntningar inför lördagens möte mellan Real Madrid och Deportivo Alaves, som har stora risker att bli någon form av programenligt, intetsägande möte där hemmalaget egentligen bara städar av motståndet.

Inledningen på säsongen har i stora drag lämnat en del övrigt att önska, med ett par svidande förluster, onödiga poängtapp och kanske framförallt ett spel som inte har lossnat.

Det märks inte minst på ett personligt, eller individuellt, plan där flera av stjärnorna inte har kommit upp till sin normala nivå.

Men nu senast såg inte minst Eden Hazard bra ut, och det går att skönja ett Real Madrid som sakta men säkert ser bättre ut. Det är trots allt det som allting handlar om.

Nu gäller man som enorma favoriter hemma mot Deportivo Alaves och det kan förstås. Deportivo Alaves gör en ganska bra säsongsinledning, tio poäng på tio omgångar är inte kattpiss, men det är en svår uppgift som väntar nu. Det är inte här som Deportivo Alaves ska ta sina poäng.

Handikappspelet

Om vi ser till vilka namn det är som är borta råder det ingen tvekan om att det är Real Madrid som har det mest ansträngda läget med skador inför den här matchen. Sergio Ramos och Federico Valverde, två riktiga nyckelspelare, behöver båda stå över den här matchen. Eder Militao och Luka Jovic, inga startspelare på något sätt, är borta med corona. Däremot hoppas man få med Karim Benzema i spel igen.

Deportivo Alaves har Burgui och Manu Garcia, en av spelarna som har varit bra under säsongsinledningen, borta med corona. Pere Pons har också kommit in på frånvarolistan med en skada.

På alla sätt är det hemmalaget som ska vara favoriter här, och insatsen mot Inter i veckan ger lite hopp om att trenden med krampaktigt spel nu är på väg att brytas på allvar.

Real Madrid -1,25 (asian) spelas till 1,78 gånger smeten hos SpeedyBet.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,25 (asian)
Odds: 1,78
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, lördag 28 november 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: