9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Unterhaching – Ingolstadt 2/6: Spel från tredjeligan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Den tredje tyskaligan bjuder på makalös nerv in i det sista och från tisdagens möte Unterhaching samt Ingolstadt emellan. Det toppar vi med ett speltips från 1X2-marknaden.

  Rygga den raka ettan hos Coolbet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Toppstriden extremt tät

Mer spännande än såhär kan det knappast bli. Striden om platserna upp till andradivisionen, alltså från den tredje, är fruktansvärt tajt och mer än hela den övre halvan av serien är med i denna kamp.

För att sätta det hela i siffror; från serieledande MSV Duisburg till elfteplacerade Uerdingen är avståndet på fem pinnar. Och det är hela tio matcher kvar av kalaset.

Två av klubbarna i detta område är just Unterhacing samt Ingolstadt, tvåa respektive nia i tabellen. Fem pinnar emellan. Vägen till uppflyttning är som sådan att toppduon avancerar upp medan trean får kvala.

3. Bundesliga var lite senare än de ovanstående serierna i Tyskland att återstarta och den första omgången efter pausen gick av stapeln under helgen. Så, nu handlar det om att ladda upp krafterna snabbt.

Ingolstadt har tappat momentum

Före uppehållet hamnade Ingolstadt i en djup svacka, som inneburit att de tappat mark i serien. Mark som de snart måste återvinna – alltså återfinna formen och börja vinna matcher.

Men matchen direkt efter uppehållet, den talar knappast för att trenden pekar däråt. De hade det oerhört tufft i mötet hemma med Bayern München II, fick inte hålla mycket av bollen och förlorade efter ett slutminutsmål. Dessutom visades Marcel Gaus ut i samma sekvens, varpå han kommer stå åt sidan i afton. En försvarsbjässe som kommer saknas.

Andra besked lämnade Unterhaching, nu tabelltvåa, när de värjde undan nästjumbon Sonnenhof Grossaspach med stabila två mål mot noll på resande fot. En trea som med all säkerhet ger mersmak inför denna fajt.

Momentum, form och hemmaplan. Det räcker för att motivera ett spel på hemmalaget till oddset 2,43 hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – hämta deras nya bonus: 100% – 100 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Unterhaching vinner, rak etta
Odds: 2,43
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:30, tisdag 2/6
TV: 
Stream: