Topptipset Tips idag

Topptipset Onsdag 30/12 – Tips, Analys & Förslag

Annons:

Årets sista Topptips är här och kupongen innehåller drabbningar från Premier League, The Championship, La Liga och Jupiler League. Stora drakar som Tottenham, Liverpool och de båda Madrid-lagen ska in i elden och här följer vägen mot 2020:s sista åtta gröna bockar!

 

 

 

 

Spelstopp: 18:29

  till Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra speltips:

1. Tottenham – Fulham X

Vi inleder med ett derby från den engelska huvudstaden. Tottenham lyckades inte förvalta deras tidiga ledningsmål mot Wolverhampton då det var Vargarna som dominerade den matchen fullständigt. Mourinhos alltför defensiva taktik har inte slagit väl ut och Spurs är numera utanför Europaplatserna i Premier League. Fulham har å sin sida sett allt bättre ut mot slutet och en seger ligger i vassen för The Cottagers. Det är inte omöjligt att den kommer här. Alla tecken ska med.

2. Newcastle – Liverpool 2

En reaktion är att vänta från Liverpool efter den svaga insatsen mot West Bromwich. Flera spelare hade inte en av sina bättre dagar och räkna med att Klopp kommer att se till så att det blir fart under fötterna på Salah och Mané med flera. Hittar de rödklädda upp i normal nivå här får Newcastle det kämpigt. Skadeläget är prekärt hos värdarna som normalt inte har något att hämta i den här kampen. Tvåan kan gott lämnas på egna ben uppe i norr.

3. Brentford – Bournemouth 1

Två formstarka herrskap drabbar samman i London när vi nu förflyttar blickarna mot The Championship. Faktum är att Brentford inte förlorat en enda gång sedan oktober vilket får sägas vara ett enormt imponerande facit. Fortsätter The Bees på inslagen väg kan det här mycket väl vara säsongen då de tar steget upp i Premier League. Bournemouth tillhörde finrummet i fjol och med fem raka utan torsk är Körsbären med och krigar om ett direkt återtåg. Här får gästerna dock finna sig i att slå ur underläge och 1X bör med det sagt räcka.

4. Swansea – Reading 1

Reading fortsätter att blanda och ge. Segern mot Luton var orättvis sett till matchbilden och även om Kungligheterna finns med uppe i toppen för tillfället är ytterligare ras att vänta ju längre säsongen lider. Viktige Lucas Joao dras alltjämt med skadebekymmer och då blir det inte lätt att tas med Swansea. Walesarna besitter ett vägvinnande eget spel och ska normalt vara ett nummer för stora i egen borg. Ettan är en potentiell spik, vid gardering räcker det med krysset.

5. Atlético Madrid – Getafe X

Kupongens bästa skrälläge härnäst då vi ska syna ett miniderby i Madrid. Atlético toppar serien på bättre målskillnad gentemot ärkerivalen Real Madrid, dessutom med två matcher mindre spelade än Marängerna. Imponerande såklart, men Madrassmakarna ställs med det sagt inför en tuff uppgift här. Getafe lägger inga fingrar emellan och då gästerna redan slagit Barcelona den här säsongen räds de inte onsdagens uppgift. Värdet till höger är vitalt om det ska bli tal om godkänd utdelning.

6. Celta Vigo – Huesca 1

Huesca har som väntat fått en tuff inledning på La Liga-äventyret och nykomlingarna parkerar in som tabelljumbo inför veckans matcher. En viktoria på 15 försök skvallrar om att gästerna helt enkelt inte håller för den här nivån och onsdagens batalj mot formtoppade Celta Vigo ser också ut att bli en övermäktig sådan. Nye tränaren Coudet har skakat liv i värdarna och den sprudlande offensiven är extremt underhållande att titta på. Celta vinner igen.

7. Elche – Real Madrid 2

På tal om att komma igång är det precis vad Real Madrid har gjort. Sex raka tävlingssegrar lyder facit för Zidanes mannar som mycket väl kan göra den sviten till sju under onsdagen. Elche är ett lag Marängerna normalt ska avfärda enkelt. Med det sagt har värdarna trots allt visat att de kan en hel del hittills, minns poängplocken mot Villarreal och Celta samt segern mot Valencia, och här blir tvåan hårt streckad. Plocka med det monumentala rensarkrysset och håll tummarna för en knall.

8. Sint-Truiden – Beerschot 1

Kupongen avslutas i Belgien med mötet mellan Sint-Truiden och Beerschot. De sistnämnda har varit en stor positiv överraskning hittills och finns också med i toppskiktet, men formen är oroande med tre raka förluster. Sint-Truiden har inlett precis tvärtemot och parkerar in i botten av tabellen, men här ställs värdarna inför en passande uppgift. Hemmaplansfördelen ska vara betydande och 1X är ett dugligt lås i Belgiens nordöstra delar.

 

Spiken! – Liverpool

Revanschlustan är stor hos Liverpool efter den bleka insatsen mot West Bromwich. Kommer de rödklädda upp i ansenlig nivå mot Newcastle blir det åka av för Skatorna.

Skrällen! – Getafe

Ett derby är ett derby och Getafe har trots allt kapacitet för att stå upp mot de allra bästa. Atlético lever farligt trots hemmagräset.

Systemen i textform:

36 rader

1. Tottenham – Fulham 1×2
2. Newcastle – Liverpool 2
3. Brentford – Bournem. 1x
4. Swansea – Reading 1
5. A.Madrid – Getafe 1×2
6. Celta Vigo – Huesca 1
7. Elche – Real Madrid 2
8. Sint-Truiden – Beerschot 1x

144 rader

1. Tottenham – Fulham 1×2
2. Newcastle – Liverpool 2
3. Brentford – Bournem. 1x
4. Swansea – Reading 1x
5. A.Madrid – Getafe 1×2
6. Celta Vigo – Huesca 1
7. Elche – Real Madrid x2
8. Sint-Truiden – Beerschot 1x

   till topptipset!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100