Topptipset Tips idag

Topptipset Tisdag 4/11 – Tips, Analys & Förslag

Annons:

För tredje veckan i rad är det dags att ta sats mot en ny omgång i Champions League. Tisdagens Topptips är kryddat med 250 000 kronor extra i potten och inte mindre än sex matcher från Europas största klubblagsturnering finns med. Vi går sedan i mål med två möten från The Championship. Häng med!

Spelstopp: 20:44

  till Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra speltips:

1. Real Madrid – Inter 1

Vi inleder i den spanska huvudstaden där väldigt mycket står på spel i Grupp B. Varken Real Madrid eller Inter har haft någon munter inledning på Champions League och för tillfället ligger de båda aktörerna efter Mönchengladbach och Shakhtar som sensationellt toppar gruppen. Således kommer det här och det vändande mötet klubbarna emellan med största sannolikhet avgöra vem som går vidare. Inter visar ingen vidare form för stunden och Contes mannar får troligen det svårt mot Zidanes dito. Real har en kuslig förmåga att steppa upp när det som mest gäller och håller sig ettan runt 50-strecket är det en solid spik.

2. Atalanta – Liverpool X

Liverpool fortsätter att rada upp segrar utan att för den sakens skull imponera. Försvaret är som bekant skadeskjutet och i helgen gav de röda bort ett otroligt billigt mål i ligafajten mot West Ham. Står Klopp och company för samma misstag i Bergamo kommer de att bli hårt straffade. Atalanta har också de svajat en hel del i inledningen av säsongen, men med offensiva lirare som Zapata, Gómez, Muriel och Ilicic i stöt har italienarna alla möjligheter att stå upp bra mot mästarna från 18/19. Måla tvärs över.

3. Red Bull Salzburg – Bayern München 2

De regerande mästarna Bayern München bjöds på hårdare motstånd än förväntat mot Lokomotiv Moskva. Det krävdes till slut en riktig pärla från numera oumbärlige Kimmich för att tyskarna skulle ro samtliga poäng i hamn. Med den viktorian toppar också Hansi Flicks lokomotiv gruppen, men en smålurig uppgift stundar i Österrike. Red Bull Salzburg hade Atlético i brygga senast, men fick där ge sig med en uddamålstorsk. Kommer läsklaget upp i samma nivå är det långt ifrån omöjligt att de ordnar en pinne. Plocka med rensarkrysset.

4. Manchester City – Olympiakos 1

Kupongen blir dessvärre en sju-rätters när vi landar in i bataljen på Etihad. Manchester City är defensivt klart förbättrade sedan Rúben Dias ankomst och tillsammans med Laporte bildar portugisen ett svårforcerat mittlås. Offensiven är inte lika enastående som tidigare, men med De Bruyne, Sterling och Torres i gott slag går där ingen nöd på Peps arsenal. Olympiakos fick i brakan med 0-2 av Porto i deras senaste resa och den som stundar under tisdagen är ett par hundra gånger värre. Ettan är en stålspik.

5. Midtjylland – Ajax X

Midtjylland stod upp otroligt bra i mötet med Liverpool. Joel Andersson forsade, nåja, fram längs högerkanten och på det centrala fältet gav Jens-Lys Cajuste Jordan Henderson en match han sent kommer att glömma. Kan danskarna förmå sig själva till en liknande prestation när Ajax kommer på besök är mycket vunnet. Holländarna väntas städa av värdarna utan större problem, men så enkelt kommer det inte att bli. Här bör den breda penseln letas fram då det ligger en dansk knall i luften.

6. Porto – Marseille 1

Marseille hade ingenting att sätta emot Manchester City trots hemmaplansfördelen och det syns ganska tydligt att Villas-Boas adepter inte riktigt är redo för den största europeiska scenen. Tuff uppgift väntar ånyo när fransmännen beger sig till Portugal. Porto är normalt ett odjur på eget gräs och de blåvita städade också väntat av Olympiakos i den förra omgången. Marega, Vieira och Corona hade långa stunder lekstuga då och med 1X på de större systemen sitter vi tryggt.

7. Blackburn – Middlesbrough 2

Vidare till The Championship där Middlesbrough har någonting stort på gång. Neil Warnocks soldater föll mot Watford i premiären, men sedan dess har Boro raden 4-4-0. Otroligt imponerande siffror som också medför en respektabel femteplats i tabellen. Gästerna ska ses med god poängchans även på Ewood Park. Blackburn har nämligen förlorat fyra av sina fem senaste i ligan och därmed är den goda formen från inledningen som bortblåst. Mot ett defensivt skickligt besökargäng får de blåvita det ånyo tufft. Skippa ettan helt och hållet.

8. Cardiff – Barnsley 1

Wales är kupongens och The Championships sista anhalt där Cardiff välkomnar Barnsley till Cardiff City Stadium. Neil Harris har trots ett offensivt namnstarkt lag på pappret haft problem med att få värdarna att sitta ihop inledningsvis, men med spelare som Wilson, Moore och Ojo i de främre leden är det bara en tidsfråga innan det lossnar. Barnsley kommer fyllda med självförtroende över gränsen sedan den urstarka trepoängaren mot Watford, men trots det får gästerna finna sig i att slå ur underläge här. Strecka från vänster.

 

Spiken! – Manchester City

Manchester City bjuder inte längre på lika mycket chanser och även om offensiven är något hämmad av det ser Peps ljusblå krigare urstarka ut. Olympiakos har inget att hämta på Etihad.

Skrällen! – Midtjylland

Stabila Midtjylland närmar sig den första poängen i Champions League. Mot ett svajigt Ajax ska danskarna kunna stå upp bra. Missa inte vänstersidan.

Systemen i textform:

36 rader

36 rader
1. Real Madrid – Inter 1
2. Atalanta – Liverpool 1×2
3. Salzburg – B.München x2
4. Man City – Olympiakos 1
5. Midtjylland – Ajax 1×2
6. Porto – Marseille 1
7. Blackburn – Mboro x2
8. Cardiff – Barnsley 1

144 rader
1. Real Madrid – Inter 1
2. Atalanta – Liverpool 1×2
3. Salzburg – B.München x2
4. Man City – Olympiakos 1
5. Midtjylland – Ajax 1×2
6. Porto – Marseille 1x
7. Blackburn – Mboro x2
8. Cardiff – Barnsley 1x

   till topptipset!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100