5 juli 2018 Alexander Zverev Taylor Harry Fritz speltips atp wimbledon

Speltips Adrian Mannarino – Alexander Zverev 4/9: Guldchans

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Alexander Zverev gäller ofta som en outsider, men kan sällan leva upp till det i Grand Slams. Nu har han chansen i US Open. Den 4 september 2020 väntar Adrian Mannarino.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns många som har målat upp Alexander Zverev som nästa stora spelare inom världstennisen, och med tanke på att 23-åringen redan vid så ung ålder är en så pass komplett spelare vore det konstigt att inte ha höga förväntningar på honom.

Men samtidigt som Alexander Zverev är en fantastisk spelare i sina bästa stunder är det också en spelare som jag personligen har stört mig på många gånger om. Anledningen? Alexander Zverev känns direkt ojämn i sina prestationer, och det är inte alltid helt enkelt att lita på honom.

Nu ska det såklart sägas att Alexander Zverev fortfarande är ung och att mycket av ojämnheten går att härleda just till orutin, men det handlar också om att ha psyket för att bli bäst i världen. Frågan är om Alexander Zverev verkligen har det?

Med tanke på att Alexander Zverev också är bror till den väsentligt äldre (33 år) och mer rutinerade spelaren Mischa Zverev bör han dock ha vad som krävs inom familjen för att vässa till sådana saker. Med tiden kan Alexander Zverev mycket väl ta sig upp hela vägen upp på världsrankingen.

Som bäst har Alexander Zverev varit rankad trea i världen under säsongen 2017. Då var han inte mer än 20 år gammal. Det var under en period när flera tunga spelare var skadade, men det säger ändå en del. Nu är han rankad sjua i världen och det tycker jag är mer i linje med hans förmåga just nu.

Zverev favorit mot Mannarino

I den tredje omgången av US Open väntar nu ett motstånd som Alexander Zverev spelat mot två gånger tidigare, 2016 och 2017. Trots att det var i tidig ålder var tysken klart bättre i båda de mötena och kunde vinna med 2-0 båda gångerna. Det ska sägas att det första mötet faktiskt spelades på svensk mark, i Stockholm Open.

US Open spelas som bekant på i princip samma underlag, i alla fall hardcourt, och det är ofta en fördel för Alexander Zverev. Andrian Mannarino har dock sett ganska vass ut i inledningen av US Open, med vinster mot Lorenzo Sonego och Jack Sock. Det är inte så illa från den väsentligt mer rutinerade fransosen.

Alexander Zverev har två vinster, båda med 3-1, mot Kevin Anderson och Brandon Nakashima. Det är spelare som han i det här läget ska kunna städa av, även fall Kevin Anderson såklart är en mardrömslott i en inledande omgång i en Grand Slam.

Spelbolagen har såklart Alexander Zverev som klar favorit här, och även om det inte känns orimligt på något sätt vill vi ändå höja ett varningens viner för Adrian Mannarino. Jag litar inte på Alexander Zverev i det här läget heller, och han kan mycket väl loja bort ett set till.

Adrian Mannarino +2,5 set spelas till 1,67 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Adrian Mannarino +2,5 set
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: Tidigast 17:00, fredag 4 september 2020
TV: 
Stream: