10 juli 2017 Andy Murray Benoit Paire speltips Wimbledon

Speltips Alexander Zverev – Andy Murray 24/8: Toppmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det ska äntligen spelas tennis i absoluta världsklass igen när tysken Alexander Zverev spelar mot skotten Andy Murray den 24 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är nog inte bara vi som har längtat länge efter tennisen, och därför är det minst sagt goda tider nu när man spelar en hel del turneringar runt om i världen igen. Det smög igång för ett litet tag sedan, och nu är man ute på banorna i flera världsdelar för att spela.

Efter att det initialt bara spelats Challenger-tennis är det nu i veckan äntligen dags för ATP-turneringar också, och kvalet till Cincinnati i USA drog igång redan förra veckan. Det var en del uppseendeväckande resultat, och det är minst sagt tydligt att alla inte direkt är i toppform.

Men tänk då på att många tennisspelare har befunnit sig länder med hårdare regler och krav än vad vi har haft i Sverige, och att det varit tal om lockdown med begränsade möjligheter till att hålla igång i flera veckor eller månader. Det är klart att det sätter sina spår.

Men med det sagt har vi goda förhoppningar om att få se en hel del bra tennis närmsta tiden, och det finns inte minst ett par möten som kittlar lite extra redan nu på förhand.

Alexander Zverev spelar exempelvis mot Andy Murray i det som blir den allra tyngsta matchen på måndagen, och eftersom vi också har fördelen av att kunna spela på amerikansk tennis spelas de tidiga matcherna på bekväma tv-tider för oss här i Europa.

Alexander Zverev är svårbedömd

I grunden är den tyske talangen Alexander Zverev en väldigt svårbedömd spelare, och personligen är det en av de spelare jag litar allra mest på. Det är ingen hemlighet att Alexander Zverev har en oförmåga att prestera på topp i match efter match, och den bristande stabiliteten har kostat honom många matcher, titlar och poäng genom åren.

Men han blir bättre och bättre, och talangmässigt råder det heller ingen tvekan om att Alexander Zverev är en av världens absolut bästa. Han lär vara med i världstoppen under många år.

Andy Murray såg ut att behöva lägga av för ett tag sedan, och kanske är han den spelare som gynnats mest av det långa uppehållet. Nu har han åter kunnat träna upp sin höft och ska enligt egen utsago ge det här ett försök till.

Andy Murray har ett övertag på Alexander Zverev när det kommer till inbördes möten, och vann bland annat blankt i Australian Open så sent som förra året. Det känns därför som att Alexander Zverev, som förlorat tre av sina fyra senaste matcher, kan få det lite kämpigt här ändå.

Över 22,5 game spelas till 1,91 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 22,5 game
Odds: 1,91
Bolag: Casumo
Spelstopp: Tidigast 17:00, måndag 24 augusti
TV: 
Stream: