5 juli 2018 Alexander Zverev Taylor Harry Fritz speltips atp wimbledon

Speltips Alexander Zverev – Fernando Verdasco 15/10: ATP Köln

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Fernando Verdasco slog ut Andy Murray som underdog och möter nu Alexander Zverev i den andra omgången av ATP Köln den 15 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I vårt speltips inför den första omgången i ATP Köln var vi inne på att spelbolagen hade värderat favoritskapet inför matchen mellan Fernando Verdasco och Andy Murray helt fel, och rekade mycket riktigt att Fernando Verdasco skulle ta minst ett set i matchen.

Men det blev mer än så. Matchen blev inte mer än två set gammal och den rutinerade spanjoren Fernando Verdasco, som varit på ATP-touren i snart 20 säsonger, kunde vinna ganska bekvämt med 2-0 i set. Därmed är han också vidare til lden andra omgången.

36-åringen fyller 37 om en månad, men ser fortfarande ganska fräsch ut för sin ålder. Det måste man ta och ge Fernando Verdasco. Men med det sagt har en bit upp till den fräschhet som en spelare som Alexander Zverev har.

Konstigt vore det kanske om en 36-årig kropp med snart 20 år på den yttersta tennistouren skulle kunna mäta sig med en hungrig 23-åring, som på många sätt är perfekt byggd för tennis. Med sina 198 centimeter har tysken alltid en väldig räckvidd, och dessutom har han en ganska slank kroppsbyggnad som gör att han inte sliter så mycket på sig själv.

Som ni kanske hör håller jag alltså Fernando Verdasco som klar underdog inför den här matchen. Det gjorde spelbolagen i för sig inför den första omgången också, som sagt, men nu litar jag mer på mitt eget omdömde. Den saken är säker.

Fernando Verdasco åker ut

Precis som många andra spanska tennisspelare har Fernando Verdasco under hela sin karriär föredragit att spela på grus, och han har också sett till att göra sina säsonger till mer eller mindre grussäsonger.

Den här turneringen i tyska Köln, som alltså blir hemmaplan för Alexander Zverev, spelas inte bara på hardcourt utan också inomhus. Det är två faktorer som verkligen inte talar till Fernando Verdascos fördel.

Nu kunde Fernando Verdasco i för sig vinna ändå senast, men nu är motståndet på en helt annan nivå. Andy Murray har, med all respekt för hans högstanivå, inte varit i närheten av sitt gamla jag sedan han återvände från sin tunga, tunga skada som många misstänkte skulle döda hans karriär helt.

Om du har läst mina rekar med Alexander Zverev tidigare vet du kanske att tysken inte är min favoritspelare – det är minst sagt en spelare som man kan förvänta sig mer av i pressade lägen – men tidigt i turneringar brukar Alexander Zverev göra jobbet. Det räknar jag med att han gör här också.

Alexander Zverev 2-0 spelas till 1,73 gånger såsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos betfair – Få 100 kronor riskfritt!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Alexander Zverev 2-0
Odds: 1,73
Bolag: Betfair
Spelstopp: Tidigast 11:00, torsdag 15 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: