17 juli 2018 Elias Ymer speltips ATP Båstad

Speltips Martin Klizan – Elias Ymer 18/8: Betting på tennis

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Äntligen är det dags för tennis igen och några av världens bästa spelare har klivit ner för att spela Challenger-turneringar. Vi rekar inför Elias Ymers match den 18 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som bekant har coronan ställt till det mycket runt om i hela fotbollsvärlden, och frågan är om inte det finns vissa resetunga sporter som har drabbats ännu hårdare. Individuella sporter har också blivit extra utsatta, eftersom det kräver en helt annan typ av oregelbundet resande.

Tennis är vanligtvis en sport som har tävlingar över hela världen, och många turneringar på olika nivåer parallellt. Dessutom spelas det både på herr- och damsidan samtidigt, någonting som ställer helt andra krav på resandet.

Det gör också att man inte har kunnat spela tennis på ett bra tag, och för oss som älskar tennisbetting har det helt enkelt varit tunga tider. Men nu är vi äntligen tillbaka igen och det vi försöker på här är en Challenger-turnering i den tjeckiska huvudstaden Prag.

Märk väl att matcherna spelas helt utan publik, och med eller mindre rigorösa säkerhetsföreskrifter. Det här ställer andra krav på spelarna, och gör matcherna till någonting annat än vad det brukar vara. För den som vill göra bra betting gäller det att ha koll på dessa nya förutsättningar.

I den andra rundan av Challenger-turneringen i Prag ska hemmaspelaren Martin Klizan ta sig an vårt svenska hopp Elias Ymer, som kanske är den spelare som har gynnats mest av uppehållet. Nu har svensken kunnat rehabilitera sina långvariga skador och är förhoppningsvis i bättre slag nu.

Martin Klizan är inte lätt

Såvitt vi kan se är det här inte två spelare som har stött på varandra på ATP-touren,någonting som känns lite märkligt. Det är spelare på ungefär samma nivå och som spelar ungefär samma typ av tävlingar, så helt konstigt vore det inte om man hade lottats mot varandra tidigare.

Elias Ymer har ni säkert koll på, och den svenske talangen är en spelare runt 100 i världen. Kapaciteten är i mina ögon ett par snäpp högre än så, men då behöver han vara både skadefri och i form under en längre period. Just nu känns det som att det där sista steget är närmare lillebror Mikael Ymer.

Tänk på att Martin Klizan dessutom är vänsterhänt, och det brukar alltid ställa andra krav på motståndet. Elias Ymer har däremot bättre form och vann med 2-0 mot Evgeny Karlovskiy i den första vändan här i Prag. Rimligen gav det lite självförtroende.

Martin Klizan +1,5 set spelas till 1,55 gånger smeten hos Casumo. Känslan är att han åtminstone tar ett set av svensken.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Martin Klizan +1,5 set
Odds: 1,55
Bolag: Casumo
Spelstopp: Tidigast 11:00, tisdag 18 augusti
TV: 
Stream: