27 januari 2019 novak djokovic rafa nadal speltips australian open

Speltips Novak Djokovic – Roberto Bautista-Agut 28/8: ATP-semi

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Roberto Bautista-Agut är ingenting annat än klar underdog inför semifinalen mot Novak Djokovic i pågående ATP Cincinnati den 28 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är äntligen tennis på fullt allvar igen och även om det är speciella förutsättningar som råder runt omkring matcherna är det härligt att få se toppspelare göra upp igen. Som det ser ut nu kommer det också att bli en tung US Open nästa vecka, med många stora namn som finns med när det gäller på allvar.

Det fanns viss oro från min sida med att en hel del spelare inte skulle gå att känna igen, och inte kunna prestera på den höga nivå som vi har gjort oss vana vid.

Men ATP-turneringen den här veckan har pekat i en annan riktning, och det känns som att det redan nu finns en hög nivå. Andy Murray är dessutom uppväckt igen och bara det gör mig personligen glad. Just spelare som varit nära att tvingas lägga av som tar sig tillbaka ger en hopp om framtiden.

En annan spelare som har visat att han är nästan precis lika bra som han alltid har varit är Novak Djokovic, som har sett dödligt effektiv ut. Nu är han inne på någon slags krigsstig också, och liksom bara kör över sina motståndare. No mercy.

Det är då serben är som allra bäst, och känslan är att Novak Djokovic har siktet inställt på att vinna US Open nästa vecka (eller veckan därpå för att vara helt korrekt). Det känns som att han har varit sugen på att sätta igång med spel igen.

Roberto Bautista-Agut får det tufft

Roberto Bautista-Agut är och har länge varit en habil spelare på den här nivån, utan att för den sakens skull sticka ut eller ta några spektakulära titlar. Det känns som en spelare som tuffar på och vinner matcherna han ska, men sällan väldigt mycket mer än så.

Trots att Roberto Bautista-Agut varit rankad strax utanför den yttersta världseliten under lång tid känns det som att han går lite under radarn. Ibland är det någonting som spanjoren har kunnat använda till sin fördel.

I någon stor Grand Slam-turnering tidigare har Roberto Bautista-Agut haft en riktigt bra run, och det är i den typen av momentum som spanjoren har förmågan att hamna. Det är ju en gediget bra tennisspelare, det kan man inte säga någonting om.

Med det sagt är 32-åringen klar under dog mot Novak Djokovic, även om Roberto Bautista-Agut faktiskt vunnit två av de tre senaste mötena mot serben. Det var dock matcher i början på 2019 när det i perioder inte riktigt gick att känna igen Novak Djokovic, och då han föll mot flera på pappret sämre spelare. I övrigt står det 8-3 i matcher till Djokovic.

Att slå ut spelare som Daniil Medveved och Karen Khachanov är såklart bra, men Novak Djokovic är någonting helt annat. Han har gått helt blankt sedan han började spela tennis i augusti månad igen.

Novak Djokovic -4,5 game spelas till 1,83 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Novak Djokovic -4,5 game
Odds: 1,83
Bolag: Coolbet
Spelstopp: Tidigast 17:00, fredag 28 augusti
TV: 
Stream: